Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekszel vele amikor nem is kívánod a szexet?
Mondjuk mert ő szerette volna,azt akartad,hogy neki jó legyen.stb.
L/25
utolsó?hát bennem hagyott....
olyan mintha megerőszakolnának ....
Utolsó: remélem, a kedved majd 9 hónapon keresztül nem hagy el a terhesség alatt. Gondolom, hányni is csak akkor fogsz, ha éppen kedved van hozzá.
Utána majd lesz kedved megszülni is - és legalább 1 évig szoptatni is.
Akkor is, ha majd megharapja a bimbód.
Az ember azért társas lény, mert sokszor megtesz olyat is, amihez nem neki van kedve, hanem másnak jó.
Más kérdés, hogy meg kell találni az arányokat.
teljesen más dolgokról beszélsz, van amit muszáj megtenni, van amit nem, amikről te beszélsz az a dolgok velejárója. Viszont én döntök akarok-e gyereket és vállalom ezt, vagy nem.
Nem tudom miért kell belekötni abba, amit írok, elég szánalmas az a nő, aki alárendeli a saját akaratát a férfiénak, mindössze ennyi a véleményem. Előre kell gondolkodni, nem utána siránkozni, kérdezőnek is tanulságos volt, legalább tudja, legközelebb álljon a sarkára és mondja azt, nekem most nincs kedvem.
"elég szánalmas az a nő, aki alárendeli a saját akaratát a férfiénak"
Mert a férfi aztán nem szánalmas, ha alárendeli az akaratát a nőének?
Tehát akkor a mondatod helyesen így hangzik: elég szánalmas az az EMBER, aki (feltétel nélkül) alárendeli az akaratát a másikénak.
Erre mondom én is, hogy meg kell találni a megfelelő arányt. Egy normális kapcsolat úgy néz ki, hogy mindketten megtesznek dolgokat a másiknak. Lehetőleg nagyjából egyformán... csak itt az a gond, hogy mindenki úgy érzi, hogy amit ő tett meg, az nagy jelentőségű - amit meg a másik, az természetes és szinte jelentéktelen.
Értelmes ember ezt is tudja és figyelembe is veszi.
"álljon a sarkára és mondja azt, nekem most nincs kedvem."
Ez azt jelenti, hogy MÁSKOR viszont valószínűleg lesz kedve!
Viszont ha már eleve tudja, hogy jó eséllyel soha többé... akkor nem tisztességes ezt mondania.
Akkor mondja meg azt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!