Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gruppen szex? Volt mar részetek benne?
Figyelt kérdés
Milyen felállásban? Milyen volt? Újra megtennéd? N/F vagy és hány éves?2011. jún. 16. 11:51
1/24 Cicuskaaa123 válasza:
Hát... én kétszer kipróbálnám, csak hogy milyen érzés.. Egyszer úgy hogy a párom és egy fiú és én, másszor ugy h én és egy lány meg a párom:D
3/24 A kérdező kommentje:
Ennyire ritka eset vagy senki nem merészeli felvállalni?
2011. jún. 16. 12:13
4/24 Cicuskaaa123 válasza:
Én nem tudom.. xDD de ez anonim oldal..:D:D
5/24 anonim válasza:
hát fejben már sokszor eljátszottam a gondolattal, h milyen jo lenne
valosagban félek megtenni, már csak az erkölcs miatt is, bár ki tudja, egyszer majd talán
semmiképp se olyankor amikor komoly kapcsolatban vagyok, ugy azt hiszem nem tenném
7/24 anonim válasza:
8/24 A kérdező kommentje:
20/L nézzél be a postafiókodba :)
2011. jún. 16. 12:38
9/24 kovpet válasza:
Kipróbálni ki szeretném, csak ugye nagyon meg kell nézni, hogy kikkel. Na, itt bukik a dolog mindig :(
28 bi f
10/24 anonim válasza:
ma 11:57
és am am az mit jelent? jól dugsz?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!