Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne köztünk több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pető Kitty kérdése:

Hogyan lehetne köztünk több?

Figyelt kérdés

van egy fiu akivel hát hetente egyszer szexelünk.

őő megmondta hogy többet nem szeretne mint szex.

én viszont már igen... amikor utalok rá hogy többet szeretnék mindig témát vált..nemtudm mit csináljak...

segitsetek..

2011. jún. 16. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyenek léteznek?Le lett fizetve anno a hegy tetején a szelektálást végző tag.Növeld a hét/sex számát,mondjuk napi egyre,és akkor a sok együtt töltött hasznos,érzelemdús idő majd összekovácsol titeket.Anyu segíts!!!!!!!
2011. jún. 16. 11:24
 2/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
A fiú előre megmondta, hogy nem akar többet szexnél.. sztem nem is fog tőled többet akarni, kivéve ha jol megvagytok, eltudtok beszélgetni és télleg nem csak dugni jártok össze, mert ha ez igy van, akkor esélytelen ... De lehet valami csoda.. habár ha csak szexre tart téged, akkor lehet van melletted barátnője, vagy egy másik iylen csaj, ebbe nem gondoltál bele??
2011. jún. 16. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok így együtt?Én is azt hittem hogy majd összekovácsolódunk érzelmileg,de csak szexben tudtunk.Ő nem is akart tőlem semmit az elején megmondta.Több mint egy évig vártam.
2011. jún. 16. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?Nem mondta még sose mit érez?Vagy mondta hogy kedvel?
2011. jún. 16. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Nincs melletem baránője

ésh őm amikor kérdeztem tőle hogy őő mit érez irántamazt mondta hogy néha idegesítem máskor pedig annyira aranyos vagyok hogy akkor ugy érzi belém szeretett..

ésh őm tdom hogy megmondta hogy nem akar többet a szexnél de én igen!

2011. jún. 16. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért azt is nézd hogy ha már hónapok óta ezt csináljátok akkor már rég beléd szeretett volna.Mennyit szoktatok találkozni?
2011. jún. 16. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
nem hónapok óta tart csak pár hete.. ugy 2-3
2011. jún. 16. 21:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!