Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Partneri hűség elvárása vs....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Partneri hűség elvárása vs. (majdnem) mezítelen nők az utcán?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a társadalom - különösen annak női tagjai - a partneri hűséget továbbra is értékként kezeli, partnerkapcsolati kérdésekben konzervatív (igazából nincs is tudomásom a hűtlenséget vagy gyakori partnercserét tolerálni képes nőkről). Nincs mindez ellentmondásban azzal, hogy a nők egy jelentős része szinte csupaszon járkál a nyáron az utcákon??? Egy 25 éves nő, aki áprilistól szeptemberig túráztatja a férfiak akaraterejét mély dekoltázzsal, mini szoknyával, simán felháborodik, ha a partnere megbámul egy másik, hasonlóan lengén öltözött nőt. Ezt most akkor így hogy? 34/F
2011. jún. 16. 11:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
91%
Nők/lányok többsége iszonyatosan hiú. Élvezik, amikor a férfiak/fiúk megbámulják őket, kell a női egónak, merthogy nemcsak a férfiak egoisták, ahogy azt nők híresztelik. De persze ha az ő pasijuk akár csak "ösztönösen" megbámul egy lengén öltözött nőt, persze, hogy nem tetszik nekik... Sérti őket, hogy ami az "övék", annak esetleg más is tetszhet. És akkor jönnek az ellentmondások, kereszttüzek, nők a nők ellen, stb. stb. stb... Ilyen világot élünk, meg kell szokni. Fel fogható egy hűségi próbának is. Sajnos.
2011. jún. 16. 11:23
 2/15 motoros23 válasza:
100%

Hát ilyen már velem is volt, és volt is belőle balhé pedig csak rápillantottam a nőre, de bnőm ezen is kiakadt. Erre mondják hogy hűséget fogadsz nem vakságot.

Ha szereted a partneredet úgyis max csak megnézed a többi csajt és nem csalod meg.

25/F

2011. jún. 16. 11:25
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Hát már nem is haragudj, de ennyire állatias ösztönök uralkodnak benned? Tán nyáron a pasik is fel vannak öltözve télikabátba? Van, aki meztelen felsőtesttel mászkál az utcán is nyáron. Hát persze, hogy a nők is megnézik a férfiakat, miért ne tennék. De van egy határ. Más az, hogy valakit megnézel, és más az, hogy annyira nem tudsz uralkodni magadon, annyira tiszteletlen vagy, hogy majd kiguvvad a szemed és még a nő után is mennél...mert hogy alig van rajta ruha. Ez az nem mindegy. Aki tudja, hogy mit jelent a hűség, annak eszébe nem jut ilyen. Hadd engedtessék már meg, hogy ne télikabátba járkáljanak a nők 30 fokban, köszi.
2011. jún. 16. 11:30
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó: talán akkor nem kéne olyan lengén öltözni.

Ismered a közmondást: aki bordélyházba megy dolgozni, az ne csodálkozzon, ha megb*sszák.

Nem azt mondom, hogy jogos a primitív viselkedés egy alulöltözött nővel szemben, csak az a nő is elgondolkodhatna azért (veled együtt), hogy OK-OKOZATI ÖSSZEFÜGGÉSEK miatt történik általában minden.

Tudod ez mit jelent? Ha rendesen fel vagy öltözve, nyilván nem fognak úgy fütyülni rád mint egy miniszoknyás lányra. Ha én nem megyek be a cigánytelepre 5000-eseket lóbálva, valószínű nem fognak kirabolni. Érted? Ok-okozat!

Mert az úgy képmutatót és hazug, hogy csak a férfiak viselkedjenek, a nők meg nyugodtan sz*rhatnak mindenre!

Bár tudom, nektek nőknek van egy olyan kifordított egoista gondolkodásotok, hogy nektek mindent szabad, a férfinak meg semmit, mert nem is tudom ki az úristen valagának képzelitek sokszor magatokat...

2011. jún. 16. 11:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem hozzászóló is biztos belepasszol a fent leírt női képbe, és nem képes elismerni, hogy a kettő nem ugyanaz.

Melyik férfinek lóg ki a fél picsäja? Melyik férfinek látod a tökét, ha sétál felfelé egy lépcsőn?

2011. jún. 16. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Most már utolsó előtti :D
2011. jún. 16. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell ahhoz mini szoknya, és dekoltált felső, hogy egy férfi hűségét próbára tegye egy nő. Persze ez személy függő. Sokszor fütyültek, dudáltak utánam úgy hogy pulcsiban vagy normál polóban, és hosszúnadrágban voltam.

Persze az biztos, hogy egy lengén öltözött nőt jobban megnéznek. Személy szerint azt mondom, hogy nézze meg a párom nyugodtan a szép nőket, azért van a szeme, én is megnézem a pasikat, de nem azt jelenti, hogy egyszerre rájuk ugranék :) Ami viszont engem zavar, ha velem van a párom és úgy fordul vissza valaki után. Szerintem ez megalázó. Én sem nézem meg ilyenkor a pasikat, mert tudom, hogy neki is rosszul esne. De nem ámítom magam azzal, hogy ha nélkülem megy valamerre akkor sem nézi meg őket..de amint írtam, ezzel nincs is gond.

2011. jún. 16. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Akinek párja van, annak nem tök mind1?:D Jó palikat a férfiak lebu.zizzák, és leveri a víz őket, ha látnak egyet. Jó nőből több van(net, média, bulvár), mégis nekünk kell elviselni, h ömlik mindenhonnan ez az ál kép, és versenyezni, nomert a férfiak többsége nem bír magával, ha egy nő a meleg lévén felvesz egy szoknyát, meg egy felsőt.

Nem a nőkkel van ebből a szempontból a baj, hanem a férfiakkal, h ennyire nem bírnak magukkal. Ez a saját saratok, és egy hülye szöveggel való hárítás.

Jó pasik is kezdenek lenni, azt veszem észre, de

azért a párkapcsolatban élő nők között több van, aki tudja miért van a párja mellett, és vele foglalkozik, míg egy férfinak semmi nem elég, mindent akar, és ki van borulva ha jön a nyár, és nyári viseltbe bújnak a nők. Szélsőségek mindenben és mindenhol vannak, de Kedves Kérdező, amiről itt most szó van, az már megint az, h evolúció, magvak, meg vadászösztön címke alatt a saját "szarságaitokat" próbáljátok magyarázni.

Nézni lehet, arra van a szem, de itt megint többről van szó, ahogy azt már a nyolcvan valahány %os is leírta. Önmagában ez a kérdés sztem a semmin való felháborodás.

Hülye világ, az ember a bőség zavarában nem tudja hova legyen, ez baj, nem az, h nyár van.

Egy nőt jobb esetben tisztelnek szeretnek, megbecsülnek, és ezt egy kósza miniszoknya nem húzza keresztbe, ahogy a nőknél se egy izmos felső test..egyebek, mert érdekes mód, egy pillantáson kívül, többet nem szán egy normális nő sem a párja mellett, sem nélküle másra, lehet az bárki, mert a nők a párkapcsolatot gí yértelmezik, ellenben sok férfival. Kivételek pedig mindenhol vannak, ez tény!!!

2011. jún. 16. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem mert 30-40fok van és kivágott felsö van rajtam,ez nem jogosit fel egy férfit sem hogy valami prédaként nézzen rám,ugy mint egy kiéhezett vaddiszno.a strandon is sok alsogatyás pasi van mégsem szugerálom a farkát,mert tökre nem érdekel.minden nönek van melle,minden pasinak töke.semmi ujat nem mutat...
2011. jún. 16. 15:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Nevetséges, 34évesen ráadásul.. Partneri hűség, és a nők öltözködési szokásai. Szomorú, h egyáltalán ilyen dolog megfogalmazódik vki fejében, és ennyi és nem több, mint h meglát egy nőt lenge öltözetben, és már a szexen jár az esze(mármint megcsalás, elcsábulás esetében). Egyszerűen hihetetlenek a férfiak egy része.

Nem értem, h egy csinos nő, akik ha így ha úgy vannak felöltözve, miért jelenthetnek ekkora csábítást párkapcsolatban élő embereknek. És télen??? Egy jó farmerben, és egy csinos felsőben már nem is nő a nő, és nem is tetszetős? Ez érdekes, h vizuálisan így lehet megfogni vkit, ha alig van rajta vmi..:D

Na de nem ez a lényeg, ha nem maga a probléma felvetés, h ennyire a szexualitásra van beszűkülve vki agya, h a nyári öltözködési szokásokra hárítva a felelőséget, vki a hűsége meglétét ebben látja a párja felé.

Ezt egy kicsit gondold át, meg aki emellett voksolt..

húh:D

2011. jún. 16. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!