Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok óvszerben sexelni?

Figyelt kérdés
Mostani barátnőm csak gumival hajlandó sexelni de nekem nem megy felhuzza még állok de betenni már nemtudom neki mert lekonyul mit tegyek ? Ő megértő meg segit de igy a sexuális életünk most csak az orális kielégülésről szól.
2011. jún. 16. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a vékonyabb fajtákat, vagy más márkát ;)
2011. jún. 16. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy időben nekem is voltak ilyen problémáim, aztán rájöttem, hogy ha előtte legalább 3 napig nem csinálok semmi intim jellegű kielégítést, akkor az erekció nagyobb mértékű lesz, és tovább marad. Viszont nagyobb annak az esélye, hogy hamarabb elsül..:)

AKG-1000!! Keress rá :PP

Szex előtt egy szem és máris dagad a brééé :PP

2011. jún. 16. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:

bocsi, az előző hozzászóló vagyok!

17/F , vagy ha nem sikerül akkor vegyél izgató hatású síkosítót! de ne valami gagyit!:D

2011. jún. 16. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Te belemásztál egy óvszerbe?
2011. jún. 16. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez pusztán pszichés dolog. Agyban kell túllépned a problémán. Én gyógyszert szedek, így sose használunk óvszert, és a barátom is hozzászokott, hogy soha életében nem használt (az előző barátnője is gyógyszert szedett). De előfordult, hogy kihánytam, és én semmiképp nem akartam kockáztatni, így elővettük az óvszert. Persze neki kapásból lekonyult, ahogy megpróbálta felhúzni... Egy ideig bénáztunk, aztán azt mondtam, akkor inkább hagyjuk, kibírjuk azt a hetet. 5 nap után (ami alatt direkt nem masztizott) úgy nekem esett és olyan simán ráment az óvszer... És gyorsabban elélvezett, mint amúgy... :)

Szóval azt tudom tanácsolni, amit feljebb is valaki, hogy mondjuk 1 hétig ne elégítsen ki sehogy a barátnőd, és magadnak se csináld, csak hagyd, hadd húzzon fel úgy, hogy már nagyon akarod... Aztán 1 hét elteltével próbálkozz megint- hidd el, már annyira fogod kívánni, hogy nem fog számítani az óvszer...

Egyébként meg nagyon helyesen teszi a barátnőd, hogy csak óvszerben hajlandó szexelni- mi ezzel a baj? Te örülnél, ha teherbe esne, vagy ha inkább hormonokkal tömné magát, amitől esetleg 10kilót hízna és elmenne a kedve a szextől?... Ha nem akar gyógyszert szedni, akkor az egyetlen megbízható megoldás az óvszer marad.

Úgyhogy hidd el, meg fogod szokni 1-2 hónap után, ha így kezditek, hogy egy kis önmegtartóztatást gyakorolsz. :)

20/L

2011. jún. 16. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
férfigyógyszer...te is szedhetsz tabit..és problem solved...
2011. jún. 16. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget főleg a 10-52esnek sokat segitettél azóta beszéltünk is róla ő is olvasta mit irtál , megpróbáljuk az önmegtartóztatást ami szerintem nehezen fog menni , aztán meg szedni fog valamit azt mondta és igy mindkettőnknek jobb lessz.
2011. jún. 16. 15:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!