Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha nem fog elmenni a párom, csak sok idő után?
Figyelt kérdés
Szóval, most tervezem, hogy kielégítem a páromat kézzel.. Még sose csináltam ilyet, remélem élvezni fogja :). Azon izgulok picit, hogy mi lesz ha csinálom-csinálom-csinálom, és még mindig nem megy el? :D.. Azért nem akarom fél órán keresztül verni neki... :P de még negyed órát is nehéz elképzelni. :D2011. jún. 16. 10:21
1/9 nielindi válasza:
ha nem megy, segits be a száddal.
2/9 A kérdező kommentje:
azt nem akarom.. max arra gondoltam, hogy odavezetem a kezét, és vegye át ő.. vagy az gáz?
2011. jún. 16. 10:36
3/9 anonim válasza:
hát...nekem annak hangzik...ha megteremtitek a megfelelő körülményeket(ellazulva,ágyon,hosszas csókolózás,simogatás,stb. )előtte,akkor nem lesz gond...pedig egy 5-10 perc valószínüleg lesz mire feljut a csúcsra...
4/9 A kérdező kommentje:
Oksa, annyit kibírok :D..
2011. jún. 16. 11:03
5/9 anonim válasza:
megkérdezhetem miért nem szeretnél a száddal besegíteni?:)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, meg.. egyrészt mert még ő se elégített ki szájjal, és az picit rámenős lenne ha én egyből úgy csinálnám, másrészt.. hát igazából ha minden igaz, egy eldugott kis parkban leszünk, ahol eddig még senki sem zavart meg, de azért minden lehetséges.. harmadrészt meg eddig még csak épp hogy hozzáértem, elég nekem ez is :D..
2011. jún. 16. 11:46
7/9 anonim válasza:
elsőre szerintem nem egy parkaban kéne csak szólok :D
8/9 A kérdező kommentje:
lehet meggyőztél xD.. akkor szegény csak simit kap:P...
2011. jún. 16. 16:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!