Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi legyen a tétem? Fogadtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

People=Shit kérdése:

Mi legyen a tétem? Fogadtam egy lánnyal, hogy egy éven belül megdöntöm. Szóval, ha megdöntöm akkor én meg kaptam őt, ez a jutalom. De ha mégsem sikerül, akkor mit adjak neki én a fogadás elvesztése okán?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. jún. 16. 08:30
 1/10 bix ***** válasza:
100%
ha egy év után nem döntöd meg akkor legyen az a jutalma hogy lehet felül;)
2011. jún. 16. 08:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor ő dönthet meg téged.
2011. jún. 16. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, ez szerintem vagy eleve bukott ügy, vagy ha nem, az azt jelenti, hogy annyira akar téged, hogy megéri elveszítenie a fogadást. Akkor viszont neki is jutalom lesz a szex :D
2011. jún. 16. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Kielégíthet orálisan.
2011. jún. 16. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ő nyer akkor ő kap meg téged. Am tuti hogy akar mert értelmetlen lenne ha nem szeretne veled lefeküdni mert akkor most se hagyja és 1 év után se :) szóval érted ...
2011. jún. 16. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem akar tőled semmit, azért fogadott. Én is csak akkor lennék hajlandó fogadni bármire is, ha biztos lennék az igazamban. Mondhatott volna 10 évet is nyugodtan.

Bármit ajánlhatsz, már most elvesztetted.

2011. jún. 16. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Úriember nem fogad arra, amiben biztos!
2011. jún. 16. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsóó xDDDD
2011. jún. 16. 10:31
 9/10 nielindi ***** válasza:

ez milyen hülyeség már?!?! értem én, ha nyersz, alapbol nyersz egy szexet. de mást nem. ha sikerül megdöntened, akkor az lenne a minimum, h még utána izom lecummant vagy valami. ebben semmi extra nincs.

megmondanám a csajnak, h ha veszit, szopni fog.

2011. jún. 16. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennek a fogadásnak az a jelentösége, hogy szexelne Veled.

Szerintem légy tökös legény, kápráztasd el és ma este a Tiéd lesz.

2011. jún. 16. 12:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!