Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az első szex elött végezzek önkielégítést hogy tovább birjam az ágyban, vagy ez hülyeség?
ha csak egy p*na, akkor nyugodtan :P
ha szerelmed, akkor semmiképp, mert különben nem lesz az igazi ;)
Attól függ, megy-e egymás után kétszer... A barátom pl. ha masztizik szex előtt (persze nem direkt, csak véletlenül volt már, hogy megleptem... :)), akkor utána hiába próbálunk bármit, nem akar neki felállni, és nagyon érzékeny a makkja. Szexnél/ orálnál is ez van- ha egyszer elment, akkor csak órák múlva jöhet a következő menet. Te tudod, hogy Neked megy- e másodszor is...
Amúgy szerintem sokkal jobb, ha a csajt kívánod, és inkább tart 5 percig az 1., de igazán Őt akartad, és lehet, hogy megy egy újabb menet, minthogy kivered, aztán azzal szembesülsz, hogy már nem vagy olyan kanos, és nem is kívánod igazán a lányt...
20/L
Ha igazán akarjátok mindketten nem gáz ha előbb ellövöd a patront és nem megy utána egyből, kielégítheted a kedvesed máshogy is.Aztán ha újra megy adj neki csődör!
Ha rendszeresen szeretkeztek úgy is menni fog minden előbb utóbb. Csak ne görcsöljön egyikőtök sem.
Ha meg olyan szerencsés vagy mint én, akkor simán tudod folytatni 2-3 lövésig :)) Csak sokat kell gyakorolni ehhez is :))
Nem csak az első szex esetében, hanem minden új partner esetében elő szokott fordulni (személytől függ persze, de nem ritka eset), hogy a helyzet stresszes volta miatt a szerszám nem akar egyből felállni... Szóval ez nálad is előfordulhat alapból, ha pedig előtte kielégíted magad, akkor ennek még nagyobb az esélye. És ha nem áll fel, az szeritnem rosszabb, mintha hamarabb sülnél el, mert tudod milyenek a lányok, hajlamos is lehet arra gyanakodni, hogy nem jön be neked, és ezért nem tudsz rá felizgulni, holott nagyon nem erről van szó....
Csinálhatod úgy is viszont, hogy előtte megoldod (bár valóban, ahogy már előttem írták, akkor maga a szex már nem lesz annyira az igazi....), és amikor a szexre kerül a sor, akkor nem egyből bumm bele, hanem vagy fél óráig elszórakoztok egymással. Ha ügyesen ujjazod, akkor szerintem képtelenség, hogy mikor beteszed, ne menjen el ő is vagy 5 perc alatt....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!