Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Egy normál méretű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy normál méretű péniszt nézve, milyen sűrűn van szex közben orgazmusotok? Kb 10-ből hányszor?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nem a pénisz méretétől függ. A lányok nagy része például egyáltalán nem él át vaginális orgazmust, nekik maga a szex csak egy jó érzés, kézzel vagy szájjal lehet őket eljuttatni a csúcsra.

Egyébként jó partner mellett az ember lányának 10-ból 10szer (vagy többször) van orgazmusa. Ha nincs (és nem áll fenn egyéb ok, pl. hullafáradt, csak a kedvedért belement, hogy szexeljetek), akkor ott valamit másképp kell csinálni.

2011. jún. 16. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:

hát akkor csoda nők élnek ezen a földön,mert én egy szex alkalmával csak egyszer tudok elmenni...

ha pl kinyalnak,akkor vagy ha megdugnak,akkor,de ha már az egyik megvolt,a másik nem jön össze ...

L/25

2011. jún. 16. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

1-2 alkalom, 2 max.

l22

2012. nov. 23. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

2011-06-16 11:58-es hozzászoló, én is ugyan így vagyok.

L22

2012. nov. 23. 16:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!