Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Menyire zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Menyire zavarna benneteket ha egy pasi 27 évesen tapasztalatlan sex terén? Szóba állnátok ilyen pasival?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és eddig egy barátnőm volt és van a jelnlegi! Ö az első akivel sex is volt! Érdekelne hogy lányok mit gondoltok ciki ez? Nektek mennyire zavaró ha egy pasi tapasztalatlan sex terén? Ez érdekelne
2011. jún. 16. 06:39
 1/3 anonim válasza:
Mi az h szóba állnátok ilyen pasival? Rögtön azzal kezded h helló xy vagyok 27éves hetero és tapasztalatlan szex terén?
2011. jún. 16. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar mert én is tapasztalatlanabb vagyok, mint a korombeli lányok.
2011. jún. 16. 07:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Dehogy zavarna, inkább örülnék neki!! Én pont ilyen srácot keresek már nagyon régóta! (ha esetleg szingli lennél nyugodtan keress meg ;D)

Engem inkább az zavar ha egy pasi sok nővel volt együtt előttem. Vele nem tudom elengedni magam szex közben, mert folyton eszembejut ez a dolog.

Jobban szeretem ha kezdő és tapasztalatlan. A legjobb ha szűz mert igy együtt tanulhatunk ugyanis én sem vagyok valami hűde nagyon tapasztalt.

2012. ápr. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!