Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy terel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy terel?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm pár hónapja és akárhányszor a szexre kerülne a sor mindig terel.Tehát be tudom nedvesíteni csókolgatom az erogén-zónáit én teljesen átadom magamat az érzésnek de ő mintha nem is akarná a dolgot ilyenkor pedig érezteti velem ezt és abba kell hagynom.:( Mikor megkérdezem tőle van-e valami baj? Olyankor vagy nem válaszol vagy csak annyit, hogy nincs semmi.:/ Tanácstalan vagyok!
2011. jún. 16. 06:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy szűz, csak nem mer megmondani? Vagy az exe durván bánt vele vagy valami.

Miért nem ülsz le vele és beszélitek meg nyíltan a dolgot.

Tényleg soka segít ha nyíltan tudtok beszélgetni róla, mert csak így tudjátok egymást megérteni, hiába "égő" vagy "gáz" ilyenről beszélni, muszály ha jó kapcsolatot akarsz.

2011. jún. 16. 06:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Korábban is fel tettem már ezt a kérdést más megfogalmazásban de a helyzet mindig változatlan.Beszélnék róla vele de egyszerűen nem szeret beszélni róla és ilyenkor csak felidegesítem vele.:( Szeretjük egymást de ilyenkor úgy érzem én jobban.:( Nem szeretném elveszíteni!Magamba kellene a hibát keresni?
2011. jún. 16. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Eleinte én is azért nem akartam lefeküdni a barátommal, mert szűz voltam és előtte azt mondtam neki, hogy már voltam egyszer valakivel, de egy hónapnál tovább nem tudtam húzni a dolgot, szerintem ha szeret előbb utóbb beadja a derekát.
2011. jún. 16. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt a hiba nem veled van. Ha nem akar kekszelni, mert még nem készült fel rá, vagy fél valamitől, akkor miért nem mondja el neked? Ez a legrosszabb dolog a nőkben, egyszerűen azt se tudni mi bajuk van, mert nem mondják el. Addig ne hagyd békén, míg el nem mondja, hogy mi a baja. Próbáld lelkileg terrorizálni, hogy te azt hitted, hogy mindent megbeszéltek, és ő meg nem mondja el mi a baj. :D
2011. jún. 16. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából még az elején mondta, hogy azért nem akar velem szeretkezni mert fél, hogy még jobban belém szeret és nem akar pofára esni.:/ Akár hányszor megkérdezem "szeretkezés" előtt mi a baja ennyit szokott mondani ha mondja már elmondtam! De hát szegénykém nem tud bízni bennem úgy érzem. Mondta azt is hogy ő már nem szűz de lehet mégis az?:/ :(
2011. jún. 16. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!