Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a rövid fitymafék? (Főleg lányok)
Figyelt kérdés
Mikor feláll a péniszem, nem tudom lehúzni a bőrt róla, illetve a makkom pereménél tovább nem. Ez egy tapasztaltabb lánynál ciki? Hiszen ő csak azt látja hogy nem tudom lehúzni a bőrt róla. És ilyet fehér pöttyök is vannak a makkom peremén. Ha jól tudom ezek faggyúmirigyek, ezek sem cikik?2011. jún. 16. 01:18
2/18 anonim válasza:
Nemgáz. A lényeg, hogy hogyan használod. Komolyan.
3/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondjátok?
2011. jún. 16. 01:41
4/18 anonim válasza:
Félig. Mivel számomra az az undorító, ha ráhúzni nincs mit a makkra, ezért gondolom az ellenkezője, ha lehúzni nem lehet teljesen, az inkább megnyugtató. A mirigyek viszont az én páromén is látszanak, és még sose jutott eszembe hogy ezzel bármi gond lenne...
5/18 anonim válasza:
Nem gáz, nekem pl nagyok a szeméremajkaim és akkor mi van?!
20N
6/18 anonim válasza:
Szerintem vigyáz vele, mert előfordul, hogy az nem faggyúmirigy a szélén, hanem a "túró" szinte ráéget. Ilyen eset elő szokott fordulni, ilyen kis fehér pöttyök a szélén, és nem lehet teljesen felhúzni. Ez eléggé fertőzés veszélyes, meg se lehet tisztítani rendesen, ilyenkor ha elmész az orvoshoz felrántja, vagy ha nem megy, akkor felvágja. Honnan veszed, hogy a fitymafék fogja vissza?
7/18 A kérdező kommentje:
Gondolom lány vagy, hogy ha ilyet kérdezel. Ha erősebben húzom, akkor is csak nagyon kicsit fáj, de lehúzza a makkomat. Ha elengedem vissza megy a fitymám de csak a peremig, és ott ilyen gallér lesz. A másik meg hogy tükörbe látom, hogy feszül a fék, és nem merev állapotba semmi baja nincs a péniszemnek!
2011. jún. 16. 14:14
8/18 anonim válasza:
Fiú vagyok :D, ha úgy van ahogy írtad, akkor az esetem kizárt, én csak felvetettem az ötletem. Amúgy ebben az esetben szerintem semmi hátrányod nem származik belőle, ha neked nem okoz problémát.
9/18 anonim válasza:
06-16 01:44
Képet légyszi- légysziiiiiiii!
:D
10/18 anonim válasza:
Upsz, a 74%- os 20 éves lánynak szólt!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!