Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a rövid fitymafék?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a rövid fitymafék? (Főleg lányok)

Figyelt kérdés
Mikor feláll a péniszem, nem tudom lehúzni a bőrt róla, illetve a makkom pereménél tovább nem. Ez egy tapasztaltabb lánynál ciki? Hiszen ő csak azt látja hogy nem tudom lehúzni a bőrt róla. És ilyet fehér pöttyök is vannak a makkom peremén. Ha jól tudom ezek faggyúmirigyek, ezek sem cikik?
2011. jún. 16. 01:18
1 2
 1/18 anonim válasza:
nem.
2011. jún. 16. 01:24
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Nemgáz. A lényeg, hogy hogyan használod. Komolyan.
2011. jún. 16. 01:32
 3/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondjátok?
2011. jún. 16. 01:41
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Félig. Mivel számomra az az undorító, ha ráhúzni nincs mit a makkra, ezért gondolom az ellenkezője, ha lehúzni nem lehet teljesen, az inkább megnyugtató. A mirigyek viszont az én páromén is látszanak, és még sose jutott eszembe hogy ezzel bármi gond lenne...
2011. jún. 16. 01:44
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem gáz, nekem pl nagyok a szeméremajkaim és akkor mi van?!

20N

2011. jún. 16. 01:44
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem vigyáz vele, mert előfordul, hogy az nem faggyúmirigy a szélén, hanem a "túró" szinte ráéget. Ilyen eset elő szokott fordulni, ilyen kis fehér pöttyök a szélén, és nem lehet teljesen felhúzni. Ez eléggé fertőzés veszélyes, meg se lehet tisztítani rendesen, ilyenkor ha elmész az orvoshoz felrántja, vagy ha nem megy, akkor felvágja. Honnan veszed, hogy a fitymafék fogja vissza?
2011. jún. 16. 07:59
 7/18 A kérdező kommentje:
Gondolom lány vagy, hogy ha ilyet kérdezel. Ha erősebben húzom, akkor is csak nagyon kicsit fáj, de lehúzza a makkomat. Ha elengedem vissza megy a fitymám de csak a peremig, és ott ilyen gallér lesz. A másik meg hogy tükörbe látom, hogy feszül a fék, és nem merev állapotba semmi baja nincs a péniszemnek!
2011. jún. 16. 14:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok :D, ha úgy van ahogy írtad, akkor az esetem kizárt, én csak felvetettem az ötletem. Amúgy ebben az esetben szerintem semmi hátrányod nem származik belőle, ha neked nem okoz problémát.
2011. jún. 16. 17:40
 9/18 anonim ***** válasza:

06-16 01:44

Képet légyszi- légysziiiiiiii!

:D

2011. jún. 22. 20:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Upsz, a 74%- os 20 éves lánynak szólt!

:D

2011. jún. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!