Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A behatoláson kívül még mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A behatoláson kívül még mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Mármint ami még nem szex, de nem is csak szimpla csókolózás, hanem a kettő közötti dolgok....tudom az orált,de ezenkívül nem sokat.

Mik vannak még ?

2011. jún. 15. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Petting
2011. jún. 15. 23:35
 2/8 anonim ***** válasza:
elégítsétek ki egymást a kezetekkel
2011. jún. 15. 23:36
 3/8 mimano ***** válasza:
100%
Nézzetek mesét!
2011. jún. 15. 23:39
 4/8 vikotrot ***** válasza:

rengeteg!

-sztriptíz

-ruhán keresztüli izgatás

-szavakkal is be lehet indítani a másik felet

-végigcsókolgaotd minden porcikáját(márha nem csikis)

-maszírozás

2011. jún. 15. 23:44
 5/8 gab19900701 válasza:
28%
előjátéknak nevezik lovaglásról halotam oboa francia mondjuk én még nem voltam nővvel szerintem vegyél kamaszutrát
2011. jún. 15. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Énis a pettinget ajánlanám, de ez attól is függ, hogy milyen idősek vagytok.

A Kámaszutra is jól hangzik leírja az izgatás menetét, stb... Tudom ajánlani Énis olvastam.

Viszont csak 1 bizonyos kortó.A Szutra nem 1 gyerek mese, eléggé komoly,és szellemileg mélyrehatóak a tanai.

Na aztán jó szórrakozást.

Peace !

2011. jún. 16. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Kinyalhatod, leszophat, küldheted seggbe, tolhatod seggből szájba, lepisilhetitek egymást, szarhattok is (de azt akkor szét kell kenni!!!), esetleg ha hátulról töltöd a csajod a hátáról ehetsz pizzát (ha korábban nem szartál még oda).

Nem tudom egyébként szerintem ha ezt meg kell kérdezni akkor inkább nézzetek Bambit és gondoljátok át, hogy nektek tényleg dugnotok kell vagy inkább még tanulni (a szexről)???

2011. jún. 20. 00:37
 8/8 gab19900701 válasza:
Te meg tulsokk puruttyát néztél az nem emberi dolog ha valaki leszarja gusztustalan az csak puruttyán megengedhető
2011. júl. 2. 13:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!