Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hepaj kérdése:
Lányok, ti örülnétek ha kapnátok egy festményt saját magatokról ajándékba a hódolótoktól?
Figyelt kérdés
Konkrétan hogyha egy olyan férfitól kapnátok akit nem ismertek, de ő fülig szerelmes belétek és így szeretné ezt kifejezni. Arra lennék kíváncsi mi lenne a reakciótok, pl ha nem egy jóképű, gazdag srác ez az illető.2011. jún. 15. 23:20
1/8 anonim válasza:
Szeretem a művészlelkeket, az csak hab a tortán, hogy ezzel a kedves gesztussal a erősíti az önbizalmamat is.
Én nagyon örülnék neki. :)
L/19
2/8 anonim válasza:
erre kíváncsi vagyok én is. főleg ha az egy karikatúra ami a kifigurázza.
3/8 anonim válasza:
23:25
Én naiv erre nem is gondoltam x'DDDD
Akinek van önbizalma, az biztos jót röhögne rajta, de jelenlegi helyzetemben inkább bőgnék :D
4/8 anonim válasza:
Te nézted a Seherezádét? :)
Én pont a szobában voltam tegnap ahol ment a tv... :) -nah, és ott volt ilyen, hogy valami nyomulós rajztanár festegetett valami képet az egyik gyerek anyjáról, akivel k.rogattak. :)
5/8 anonim válasza:
Kicsit paranoiás lennék, hogy hogyan készülhetett. Vagy hihetetlen memóriája van, vagy leselkedik utánam.
6/8 A kérdező kommentje:
Először is nem én festeném, hanem festetném mert nem vagyok ilyen művészlélek típus csak gondoltam örülne neki, másodszor meg manapság már elég sok embernek van facebookja ahonnan lelehet tölteni képeket:D:D
2011. jún. 16. 10:03
7/8 A kérdező kommentje:
jah és nem láttam a seherezádét, ez abszolút egyedi ötlet volt...
2011. jún. 16. 10:04
8/8 anonim válasza:
Ha az festené, akitől kapom, akkor nagyon örülnék neki. Festetve nem jó ajándék szerintem.
19/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!