Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vérzik egy nő 3. sex után is?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már a 3. szexelésnél járunk és még egy kicsit vérzet most a 3.nál miért van az ??2011. jún. 15. 22:25
1/7 anonim válasza:
Gondolom nem szakadt át a szűzhártyája teljesen csak meg-meg bökted vagy ilyesmi és még nem szakadt át teljesen. Nem tudok jobb ötletet.
2/7 Cicuskaaa123 válasza:
Lehet, hogy nem szakadt át teljesen a szűzhártyája akkor, és maradt egy kicsi belőle és most teljesen átszakadt, vagy tul durva voltál és felsértetted a hüvelyfalát és megrepedt egy hajszálér.. lehet több előjáték kéne... vagy sikositó.. mer nem elég nedves.. de ha ez se válik be, akkor irány az orvos!!!
3/7 anonim válasza:
így van igen első voltam. Egyetértek.
4/7 A kérdező kommentje:
Elégé nedves volt az tuti és nem az hogy zavaró a vérzés mert gumit használunk csak hogy én egyről tudtam hogy csak egyszer vézik és annyi meglepet mikor másodjára is vérzet de mikor már 3. jára....
Válaszaitok köszönöm
2011. jún. 15. 22:31
5/7 anonim válasza:
A nők nem egyformák, nincs használati utasítás hozzánk. Valakinek egyáltalán nem is vérzik. Ez ilyen.
6/7 anonim válasza:
én például egyáltalán nem véreztem
7/7 pötty! válasza:
nálam az első két szexnél szinte semmi nem volt, nem volt túl jó de nem is fájt, a 3. viszont nagyon abba is kellett hagyni és véreztem is, minden nő más :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!