Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a külföldi lányokhoz vonzódok? (lent)
19 éves fiú vagyok és sokkal nagyobb vonzalmat érzek egy lány iránt ha külföldi. Eddig volt egy olasz barátnőm, kimentem egyszer hozzá és ő többszőr ide és mindig csináltuk.. annak már vége. Most nyáron megyek ki a US-be rokonokhoz és van egy lány aki a közelükben lakik és beszélgetek vele már vagy fél éve minden nap. És találkozni fogunk meg miegymás. Szerintem ha magyar lenne, akkor rá sem néznék talán, nem tudom.. nektek mi a véleményetek?
köszi :)
hát lehet hogy csak bemagyarázom, de az a gond hogy az 1.-2. beszélgetés után már odavoltam érte, pedig nem is láttam még hogy néz ki. az a gond hogy érzek is valamit úgyhogy elég nehéz lesz, de találkozás nélkül szerintem mégnehezebb, ha meg se próbálod. Azért remélem hogy 1 hónap után amikor sajnos vissza kell jönnöm, már elmúlik
külföldi ízek :D nem igazán zabáltam fel azért a magyar ízeket hogy már meguntam volna :)
kedves kérdező, ezzel én is így vagyok.
Egyszerűen ha tudom, hogy magyar pasi, akkor nem tetszik. Nem érdekel. Nem is akarok vele lenni.Viszont ha külföldi, akkor érdekel. Voltam már együtt spanyollal és latin amerikaival (nem szexuálisan) Most pedig egy fekete sráccal vagyok. vele megtörtént az is.
19/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!