Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak a külföldi lányokho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a külföldi lányokhoz vonzódok? (lent)

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és sokkal nagyobb vonzalmat érzek egy lány iránt ha külföldi. Eddig volt egy olasz barátnőm, kimentem egyszer hozzá és ő többszőr ide és mindig csináltuk.. annak már vége. Most nyáron megyek ki a US-be rokonokhoz és van egy lány aki a közelükben lakik és beszélgetek vele már vagy fél éve minden nap. És találkozni fogunk meg miegymás. Szerintem ha magyar lenne, akkor rá sem néznék talán, nem tudom.. nektek mi a véleményetek?

[link]

[link]

2011. jún. 15. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen szebb.
2011. jún. 15. 22:18
 2/6 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Aranyos lánynak tűnik..:) mondjuk szerintem így, hogy külföldi megnehezíted a saját dolgodat, kevésszer fogsz vele találkzoni stb.. de végülis teljesen normális, hogy megakarod kóstolni a külföldi ízeket:) Csak szexre fog kelleni? Mert, ha nem akkor nagyon nagyon nehéz lesz:/.. Mondjuk szerintem ezt az egész külföldi dolgot csak bemagyarázod magadnak, hogy neked csak az a jó...:))
2011. jún. 15. 22:19
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi :)

hát lehet hogy csak bemagyarázom, de az a gond hogy az 1.-2. beszélgetés után már odavoltam érte, pedig nem is láttam még hogy néz ki. az a gond hogy érzek is valamit úgyhogy elég nehéz lesz, de találkozás nélkül szerintem mégnehezebb, ha meg se próbálod. Azért remélem hogy 1 hónap után amikor sajnos vissza kell jönnöm, már elmúlik

külföldi ízek :D nem igazán zabáltam fel azért a magyar ízeket hogy már meguntam volna :)

2011. jún. 15. 22:25
 4/6 vikotrot ***** válasza:
Engem is izgalomba hoznak más 'nyelvi kultúrák xD
2011. jún. 16. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy speckó helyzet, ezt nem bírom a csajokban sem, hogy azért, mert nem magyar állampolgár felmagasztul a szemükben vki, lehet a világ legrondább embere is akár, én ennek nem vagyok a híve. Belegondolsz nem is logikus, Te is írtad, h ha magyar lenne rá se néznél, akkor ezek után mit lehet mondani... Az okot nem tudom talán vmiféle identitászavar, vagy önutáló ez magyarul kicsit furán hangzik--->selfhater. Nem tudom, nekem viszont csak a magyar lányok tetszenek, nem is szeretem egyáltalán a külföldieket. Ez van, de én ennek örülök, neked viszont furcsa a saját állapotod, szal valamit te is érzel, hogy nem okés.
2011. jún. 16. 23:23
 6/6 timido ***** válasza:

kedves kérdező, ezzel én is így vagyok.

Egyszerűen ha tudom, hogy magyar pasi, akkor nem tetszik. Nem érdekel. Nem is akarok vele lenni.Viszont ha külföldi, akkor érdekel. Voltam már együtt spanyollal és latin amerikaival (nem szexuálisan) Most pedig egy fekete sráccal vagyok. vele megtörtént az is.

19/l

2011. nov. 9. 07:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!