Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hüvelyi orgazmus volt?
Nem tudom, hogy az éjszaka tényleg megtörtént, vagy ez is - mint mindig- csak csiklói orgazmus volt....
Soha nem mentem még el hüvelyben, sem fiúval, sem egyedül, sehogysem! Szóval nem tudom milyen lehet?! :S De tegnap a párommal szeretkeztünk, és behatolás közben az ujjával izgatta a csiklóm! Nagyon hamar elélveztem, és talán most picit másabb volt, mint máskor... lehet, csak bebeszélem, de lehet tényleg más volt, és végre hüvelyi???! :) Szerintetek? Tudtok külömbséget írni hüvelyi és csiklói orgazmus között? Előre is köszike! :)
Nem spriccelt..... de az nem csak a g pontosnál van? Esküszöm nem értem már ezt az egészet, pedig állítólag a legegyszerűbb dolog a világon! :P :D :D
Hát ezelőtt mindig az ujjával, nyelvével izgatta a csiklóm, csak a csiklóm és az tuti orgazmus volt. Szex közben soha nem élveztem még el, de így, hogy a csilómmal is játszott, így sikerült! Csak ez új volt még nekem.... de hogy lehetne hüvelyi, csak hüvelyi? Mit tegyek érte? :S :)
1. ne görcsölj rá mert akkor lehet a legjobb pasid a világon soha nem sikerülne.
2. tévedés. a g pont orgazmusnál sem mindenki spriccel.
3. megfelelő póz hozzásegíthet. pl. csípőd alá párna, megemelkedik a hüvelyed és elérhető lesz a g pont.
4. ne sürgesd és örülj annak amit élvezhetsz.
Lexy/19
a g-pontot kell izgatni ahhoz,hogy hüvelyi orgazmusod legyen...nekem sem megy,neaggódj..pedig az első barátommal próbáltuk mindenhogy évekig és a kapcsolatunk is majdnem ráment,mert magát okolta nekem meg megfelelési kényszerem lett...de aztán belenyugodott és belejöttünk,kitapasztaltuk,hogy melyik pózban mit lehet tenni az ügy érdekében és működött a dolog,és együtt mentünk el mindig^^...aztán a következő barátommal ezért lett vége,mert ő képtelen úgy élni,hogy nem tudja kielégíteni a barátnőjét,na ezután képzelheted,hogy hogy fogtam bele a következő kapcsolatomba...jódarabig nem is engedtem,hogy hozzámérjen,mert kiderült,hogy kóros önbizalomhiánya és önértékelése van, és az exe még az első szex előtt közölte vele,hogy úgysem tudná kielégíteni,úgyh amíg ezeken nem tudtunk javítani,addig tudtam,hogy halott dolog ilyesmivel előállni...mikor javult a helyzet,elmondtam neki,a reakció erős volt,de már volt annyi tapasztalatom,hogy kezeljem a reakcióit...azóta megbékélt a dologgal...
ezek után sikerült azt elérnie,hogy 2 órán belül 3x elmenjek(ez sem sikerült még senkinek) és volt ilyen fél csiklói-fél hüvelyi orgazmusom is...ami annyiban különbözött,hogy nem volt olyan intenzív,inkább kicsit mélyebbről jött..nem sok különbség volt,de az a minimális is új volt...
20/L
Tehát, aki hüvelyben elélvez, az mind a g-pontjánál teszi ezt???? Én azt hittem 3 típus van: csiklói, hüvelyi, g-pontos
A hüvelyi az nálam a normál szexet jelentené, a csiklóit a pettinghez sorolnám, és van az a titokzatos g-pontos, ami egy bizonyos hüvelyi pont ingerlésével valósul meg....
Utolsó válaszoló, köszönöm, hogy ezt mind megosztottad velem, szóval nem szabad feladni, és örülni kell, minden jónak! :) :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!