Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Exemmel sex ez nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exemmel sex ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

jelenlegi barátommal nem vagyunk jóban..együtt lakunk, de kicsit ellaposodtak a dolgok.

egy ideje az egyik exemmel összejárunk sexelni..de én nem a sex miatt főleg hanem hiányzik az hogy valakivel tudjak normálisan beszélgetni meg összebújni. vele olyan jó lenni mert ő megért, és ismer..és tökjól elvagyunk.

csak mégis furán érzem magam mert van pasim, de szakítani nehéz lenni mert együtt vettünk fel hitelt és így hogyan ? :(

exemmel amúgy nem szeretnék újra összejönni , mert akkor megváltozna ez a baráti kapcsolat..

2011. jún. 15. 20:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

hitel miatt nem szakítunk főleg..

exemmel meg nem kéne újrakezdeni mert anno megvolt az oka ott is a szakításnak, és szerintem ugyanazért szakítanánk újra..

(az volt hogy szerinte vásárlás mániás vagyok, igen lehet hogy az vagyok de a saját pénzemből vettem a cuccaimat)

2011. jún. 15. 20:56
 12/21 anonim válasza:
Mi az, hogy ő meg a titkárnőjével? Bocs, de nekem ez úgy jön le, hogy ha ő is, én mért ne? Szakíts vele, ennek nincs értelme :)
2011. jún. 15. 20:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Az itt a nagy probléma hogy egyetlen embert szeretsz a világon. Már biztosan kitaláltad kire gondolok. Igen, te vagy az! Használd ki a vásárlási mániádat és menj, vegyél magadnak gerincet. A pasidat annyiban megértem hogy nem kellesz neki, de hogy az exed mit eszik rajtad az számomra rejtély. Ha ilyen nő leszek könyörgöm lőjön le valaki.
2011. jún. 15. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy másik pics@ is járt így, ott is valami anyagi függőség volt az oka.

Gratulálok, felelőtlenek.

2011. jún. 15. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Jó nagy majom vagy, meg a barátod is :D
2011. jún. 15. 21:47
 16/21 anonim ***** válasza:

"exemmel amúgy nem szeretnék újra összejönni , mert akkor megváltozna ez a baráti kapcsolat.."

ez vicces, hiszen ez már rég nem baráti kapcsolat, nem? xD :D

szerintem nagyon gáz, ha kölcsönösen csaljátok egymást... ráadásul tudsz a titkárnőről és semmit sem teszel? nem zavar ez téged? szerintem a kérdésedre a válasz egyértelmű: szakítanod kell a barátoddal, kölcsön ide vagy oda, de te sem vagy így boldog... meddig akarod ezt csinálni tulajdonképpen? mert sehová sem vezet...

2011. jún. 15. 22:06
 17/21 anonim válasza:
Ez már szerintem nem barátság, valahol a kettő között. Valamannyire csak vonzódol hozzá, ha szexelsz vele.
2011. jún. 17. 11:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Én megértelek... elhiszem, hogy ebbe a gazdasági helyzetben egy hitel "összeköt" két embert... nehéz lehet...

de akkor beszéljétek meg az élettársaddal... vagy inkább hiteltársaddal, hogy nyitott kapcsolatban éljetek.. .szerintem így fer ha már mindketten félrementek és akkor mindenkinek "tiszta" a lelkiismerete mindenki oda megy ahova akar... a lakás gondotokat meg majd megoldjátok, ha helyrejön az ingatlanpiac... 24/L

2011. jún. 17. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ne haragudj már b@zmeg, de ha te nem szexelni (mert SZ betűvel írják helyesen) jársz össze az exeddel akkor mégis mi az isten haragjáért viháncolsz a f@szán???

Meg egyáltalán hogy nevezheted baráti kapcsolatnak azt, hogy az aktuális pasid mellett az exeddel kaffantasz???

Nem vagy te egy kicsit büdös kvrva???

2011. jún. 20. 00:52
 20/21 anonim ***** válasza:

"csak mégis furán érzem magam mert van pasim, de szakítani nehéz lenni mert együtt vettünk fel hitelt és így hogyan ?"

Nem hiába mondják. A hitel erősebb mint a jegygyűrű.

De arra nem gondoltál, hogy szakítás, majd írtok egy szerződést, hogy X határidőre vagy ő neked vagy te neki a felét utalod?

De tudod mit?

Megérdemled! :)

Csak a pasidat sajnálom.

Ekkora egy K-t.

2011. jún. 20. 00:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!