Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol tudom sterilizáltatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudom sterilizáltatni magam? Nem akarunk gyereket és szeretünk gumi nélkül szeretkezni a feleségemmel. Gyógyszert, fogamzásgátlót egyikőnk se akarja. Mi a menete? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Elmész orvoshoz, és megmondja. Vagy hordj plutóniumot a zsebedben, és rövid idő alatt célhoz érsz.
2011. jún. 15. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
szerintem inkább egy agyműtét kellene nektek
2011. jún. 15. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
gondolom háziorvos is megmondja h hova kell fordulnod, az ára meg hát nem tudom ismerősöm 3 éve csináltatta meg, akkor volt kb 40000 ft v hogy
2011. jún. 15. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Elmész orvoshoz és megkérded. Kórházban is biztosan útba igazítanak.
2011. jún. 15. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Van egy jó éles késem. Eljössz, megoldjuk ingyen :D
2011. jún. 15. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
El lehet köttetni az ondóvezetéket. Ennek a költségét pontosan nem tudom. Viszont lényeges, hogyha még nincsen gyereketek, akkor rakass el valamennyit, hátha meggondoljátok magatokat, ugyanis nem mindíg visszafordítható.
2011. jún. 15. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah és igen, urológusnál...
2011. jún. 15. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, csak bizonyos életkor felett és gyermekek után csinálják meg. "Nem mindig visszafordítható"... nos, ez pontatlan. Leginkább véglegesnek mondanám. Ritkán előfordul emellett is hiba, és terhesség, ezért mindenképp orvossal kell konzultálni erről. Gondolom más-más ára van, ha a feleséged és /vagy Te csináltatod meg. Én is a háziorvosnál kezdeném, esetleg a feleséged nőgyógyászánál, valamelyikük biztosan tud erről részletesebb felvilágosítást adni. Minden esetre jól gondoljátok meg, sok más lehetőség van, ami nem jár műtéttel, sosem lehet tudni, mikor változnak az érzéseitek! Sok boldogságot minden esetre! L27

ui: hogy mi is okosodjunk, ha a részleteket megérdeklődtétek, kérlek, röviden foglald itt össze nekünk! Köszi!

2011. jún. 15. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én biztos nem sterilizáltatnám magam senki kedvéért sem!
2013. dec. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!