Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, igaz hogy jó masztitip...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, igaz hogy jó masztitippet adok?

Figyelt kérdés
Minap nagynyomású mosóval mostam a motorom, és annak a csője amibe megy a vízbe elég hevesen rezeg...fiú vagyok de odaragtam a farkamhoz, azthittem elélvezek. Ha lányok nyomnák ovatosan lennének ám élvezések. Másnak is jutott ez már eszébe?:)
2011. jún. 15. 20:08
 1/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nem, de nem rossz ötlet..(lehet kirpobálomxDD) amugy zuhanyrózsa is okozhat kellemes perceket:)))
2011. jún. 15. 20:10
 2/10 szamóca.. ***** válasza:
100%
milyen jó hogy minden zsebemben van egy nagynyomású mosó :D
2011. jún. 15. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
xDDD
2011. jún. 15. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom szomszádok mit szólnának, így a kert közepén éppen "motort mosol"....
2011. jún. 15. 20:14
 5/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
mondjuk benzinkutnál ezt elég necces bejátszani:D:D.. a sok pedofil állat ott nézne:/:S xD
2011. jún. 15. 20:14
 6/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
amugy csak vicceltem ám.. sose probálnám ki.. és te is elég furán festhettél kérdező, amikor épp a farkadhoz raktad a nagy nyomású mosót és ott élvezkedtél.. az idős nénike meg.. éppen szivrohamot kap miattad:(
2011. jún. 15. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Cicuska te is aztán elvagy itt :D
2011. jún. 15. 20:17
 8/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
unatkozom, senki értelmes sincs fent msnen-.-":D meg nem tok menni ma sehová...-.-"
2011. jún. 15. 20:19
 9/10 szamóca.. ***** válasza:

de ez annyira szépen példázza a férfi agyat...

ő, kb 20-20on x évesen nagyon örül, mert rájött arra, hoyg a nagynyomású mosó rezeg, és az jó érzés. a nők mióta használnak pontosan vibrátort, nem tudja valaki?:D melyik az olcsóbb, és könnyebben alkalmazható?:D

2011. jún. 15. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem látta senki mert nem nagyon vannak szomszédaink...de ez jobban rezeghet:D Nagyon ütőőős érzés:D
2011. jún. 15. 20:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!