Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti eddig milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti eddig milyen eszközökkel maszturbáltatok?

Figyelt kérdés
extrémek jöhetnek! és az is h mivel volt jó és mivel kevésbé!
2011. jún. 15. 20:03
 1/8 Cicuskaaa123 ***** válasza:
én legtöbbször az ujjaimat szoktam használni, de volt amikor elcsórtam anyukám maszirozó gépét és azzal élveztem el.. xDD oylan mintha vibri lenne:)))) esteleg elektromos fogkefe?? :)))
2011. jún. 15. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Döglött sün.
2011. jún. 15. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyen fura székeink vannak itthon, amik fából vannak és ilyen hosszúkás rudak vannak a hátuljukon, amik tartják a támlát.. Na hát egyszer eltört az egyik szék támlája.. Nem is kell csodálkozni, hogy az egyik rúdizé eltünt a következö nap, mikor javítani akarták a széket xDD

Azóta néha azt használom :DD

2011. jún. 15. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Óvszerbe tegyél egy rezgős mobilt, dugd fel, és hívd fel a számot...
2011. jún. 15. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

fésű nyele, dezodor, ujjaim, kólás üveg, távirányító, elektromos fogkefe, zuhanyrózsa ezekkel jó volt

amivel rossz volt az az anál vibri, meg valami csikló kiszívó kis cucc amit bnöim hoztak amerikából

2011. jún. 15. 20:23
 6/8 Csorby ***** válasza:
20:20Ez jóvólt xd vickes..xd amm nemtom fiu vok,sry h írtam..nem fiúkat kértél meg..17f
2011. jún. 15. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
ha már ittartunk: kiterjesztem a kérdést a fiúkra!!! mármint úgy hogy ők eddig mivel csinálták csajoknak a farkukon meg a szájukon kívül, meg hogy maguknak is mivel :D
2011. jún. 15. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Na igen,fésű,dezodor,zuhanyrózsa,na meg van itthon egy szavo nevezetű tisztitoszerünk aminek a formája mit ne mondjak tök jó.még külön fogni se kellett.arra húztam gumit,felizgattam magam és csak ráültem...aztán hajrá.tök jó volt. :)
2011. jún. 16. 14:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!