Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti eddig milyen eszközökkel maszturbáltatok?
Figyelt kérdés
extrémek jöhetnek! és az is h mivel volt jó és mivel kevésbé!2011. jún. 15. 20:03
1/8 Cicuskaaa123 válasza:
én legtöbbször az ujjaimat szoktam használni, de volt amikor elcsórtam anyukám maszirozó gépét és azzal élveztem el.. xDD oylan mintha vibri lenne:)))) esteleg elektromos fogkefe?? :)))
3/8 anonim válasza:
Ilyen fura székeink vannak itthon, amik fából vannak és ilyen hosszúkás rudak vannak a hátuljukon, amik tartják a támlát.. Na hát egyszer eltört az egyik szék támlája.. Nem is kell csodálkozni, hogy az egyik rúdizé eltünt a következö nap, mikor javítani akarták a széket xDD
Azóta néha azt használom :DD
4/8 anonim válasza:
Óvszerbe tegyél egy rezgős mobilt, dugd fel, és hívd fel a számot...
5/8 anonim válasza:
fésű nyele, dezodor, ujjaim, kólás üveg, távirányító, elektromos fogkefe, zuhanyrózsa ezekkel jó volt
amivel rossz volt az az anál vibri, meg valami csikló kiszívó kis cucc amit bnöim hoztak amerikából
6/8 Csorby válasza:
20:20Ez jóvólt xd vickes..xd amm nemtom fiu vok,sry h írtam..nem fiúkat kértél meg..17f
7/8 A kérdező kommentje:
ha már ittartunk: kiterjesztem a kérdést a fiúkra!!! mármint úgy hogy ők eddig mivel csinálták csajoknak a farkukon meg a szájukon kívül, meg hogy maguknak is mivel :D
2011. jún. 15. 20:34
8/8 anonim válasza:
Na igen,fésű,dezodor,zuhanyrózsa,na meg van itthon egy szavo nevezetű tisztitoszerünk aminek a formája mit ne mondjak tök jó.még külön fogni se kellett.arra húztam gumit,felizgattam magam és csak ráültem...aztán hajrá.tök jó volt. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!