Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszerben verni? Érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
14 vagyok, érdemes kipróbálni?2011. jún. 15. 19:26
1/12 anonim válasza:
A gumi miatt nem lehet rajta rendesen húzni a bőrt + baromi kényelmetlen lehet.. Hát bazz próbáld ki, bár nem sok értelmét látom..
2/12 anonim válasza:
felesleges pénzkidobás. Ha ennyire érdekel a szex, akkor fizess egy ku.rvának 1500ft-ot, annyiért már lecidáz
4/12 anonim válasza:
Előszőr furcsa lesz. 15 évesen én is kipróbáltam. Vettem egy 3 darabos gumit és "elvertem". Még mindig jobb mint amikor aott van az első alkalom és azt sem tudod hogy húzd fel.
22F
5/12 anonim válasza:
Ezaz, legalább gyakorlod a felhúzást.
7/12 anonim válasza:
Én is 15 voltam, mikor kipróbáltam:) Szerintem jobb érzés, de ha lehet gyümölcsöset vagy mentolosat vegyél mert a sima kicsit büdös és olyan szagú lesz a kezed. Először egy 3db-osat vettem, utána már egyszerre 2 csomaggal is:) Ha teheted vegyél bordázottat is abbba is jó.
9/12 anonim válasza:
semmi extra nincsen benne,én mégis megtettem pár napja eggyel,de csakazért hogy megnézzem jó a rám(mert nemsokára lefekszünk a bnőmmel,és mind2nek ez lesz az elős szóval még nincsen tapasztalatom óvszerrel) és hátha már felvettem mit volt mit tenni,belevertem :D
10/12 anonim válasza:
Jaja! Gyakorold szépen hogy kell jól felhúzni, aztán adjál neki keményen, hogy lásd mennyit bír ki, miután csúszik le stb. Az érzés nem olyan jó, de jobb mintha fél óráig kellene törölgetned. Szóval az eléggé kellemes, hogy erre nem kell figyelni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!