Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi számít nálatok szexnek, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nálatok szexnek, és mi szeretkezésnek?

Figyelt kérdés
Hol a határ, ahonnan már nem "csak" szex, hanem már szeretkezés?
2011. jún. 15. 18:41
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
50%
nálam ott amikor mindét fél célja h a másik eljusson az orgazmusig(ne csak nekem jó legyen oszt kész).
2011. jún. 15. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk minden alkalom szeretkezés, mert mind a szerelmünk megéléséről szól egy magasabb fokon... Van vad és szenvedélyes szeretkezés és van lágy, romantikus. De mindet a szerelem fűti, így mind szeretkezés számomra. Ilyen értelemben véve még soha életemben nem "szexeltem".

20/L

2011. jún. 15. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt hosszasan lehet vázolni.

Csajok nem szexelni akarnak veled hanem szeretkezni mert az jobban hangzik és jónak tűnik de csak azért mert előtte ki vagy éhezve és úgy érzed hogy ez hűdé jó volt.

Legjobban Eddie Murphy magyarázza el a RAW című showderben,nézd meg

http://www.youtube.com/watch?v=YkZDb7ZkWbA

Sajnos az első 10 perc hiányzik.

2011. jún. 15. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy sráccal mondhatni így kezdődött a kapcsolatunk. Akkor még szex volt..onnantól lett szeretkezés,hogy beleszerettem.
2011. jún. 15. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az a szeretkezés amikor az érzelmeken van a hangsúly, amikor egy romantikus pillanatban egymásnak esünk és szeretkezünk.

Szex alatt pedig szerintem azt értjük amikor valami szexjátékot játszunk, vagy csak úgy megkívánjuk egymást, amikor kisérletezünk, perverzebb dolgokat csinálunk stb.

2011. jún. 15. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt hívom szeretkezésnek, amikor szenvedélyesen, szerelemtől fűtötten esünk egymásnak, és nincs durvulás, csak finoman lassan szeretkezünk, kiélvezzük egymás minden porcikáját. A szex az az amikor durvák vagyunk, és felfedezünk új dolgokat, pl. kimegyünk a szabadba, vagy előkerül a bilincs, esetleg análisan szexelünk.
2011. jún. 15. 20:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!