Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás függő lettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás függő lettem?

Figyelt kérdés
Tehát általában minden nap kiverem..és érdekes,nembirom kordában tartani magam,és olyan rossz érzés kelt el amikor rágondolok h kiverm mindennap,mintha luzernek érezném magam (LOL)Amikor van barátnőm,akkor 1szerűen addig,eszembe se jutott kiverni!Jolenne lecsökkenteni ezt a napi szintet:_S de hogy?
2011. jún. 15. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Uralkodj az ösztöneiden,nem állat vagy (azt hiszem..) Többet nem tudok mondani..
2011. jún. 15. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogy? XD

Becsajozol apukám. Úgy!

2011. jún. 15. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gáz! Nem értem miért van tőle rossz érzésed, hogy lúzer vagy meg ilyenek.....
2011. jún. 15. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szedj fel egy nimfomán csajt, és garantáltan nem lesz ilyen problémád! :)

De komolyan, nem kell aggódnod!

2011. jún. 15. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

nincs itt baj :D

én is volt mikor heti 10x is rárántottam. :P

próbád meg 2-3 napig nem csinálni aztán aggy neki xd

utána megint 2-3 nap nyugi aztán újra aggy neki

később már nem kívánod minden nap ha pl 2 v 3 naponta vered mert ez is 1 rendszer és megszokod :D :P

2011. jún. 15. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Napi egy?? Ennyit sok pasi még akkor is csinál ha van barátnője (tudom...)

22L

2011. jún. 15. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem függőség, én is nehezen tudom megállni, ha már egy nap is kimarad. Pedig én lány vagyok. :)
2011. jún. 15. 20:02
 8/8 diddoka ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi gond. Volt amikor én is naponta kivertem,de most is heti 4-5 megvan.

F/19

2011. júl. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!