Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok a barátnőmmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok a barátnőmmel, hogy neki "Jó legyen" ha menstruál?

Figyelt kérdés
hülye válaszokat mint hogy süssek neki palacsintát légyszi mellőzzük
2011. jún. 15. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha tampont használ, akkor izgathatod a csiklóját akár a száddal is. Ha nektek ez belefér...
2011. jún. 15. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Mindenképp szeretkezz vele, mert az mulasztja a görcsöket, de tégy magatok alá törölközőt... Nekem is ha meg van, ritkán, de alkalmazzuk ezt, mert én inkább cataflamot veszek be... Ha meg arra gondolsz, hogy hogyan tudnád élvezetesebbé tenni neki, akkor a válaszom sehogy... Mivel akkor is meg van a mesije és ezeken a napokon inkább a lelki dolgok a "Hogy jó legyen neki" kategória
2011. jún. 15. 17:10
 3/11 WhiteLabel ***** válasza:
100%
Problem?-.-
2011. jún. 15. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Mi egyszer csináltuk, amit az első írt, teljen jó volt neki. Eleve, a tampon jól zárt, teljesen tiszta volt, nagyon jól elcsámmogtam a punciján, el is élvezett. Utána tampont kicsit beljebb tunkolva, a farkam hegyével (szopása után) rövid dugás után teleélveztem. Más védekezés nem is kellett, mert a zuhany alatt a tamponnal együtt kijött a gec.m is. (mint elmondta) Mindkettőnknek teljesen jó volt.

mivel akkor 2 hete nem taliztunk, azért volt így. Azóta nem jött ki így a dolog.

2011. jún. 15. 17:13
 5/11 szamo77d ***** válasza:
75%
És azt a pár napot nem lehet kibírni szex nélkül?
2011. jún. 15. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tampon van benn, NE dugjál be semmit!

Feltolja neki, aztán esetleg csak a nőgyógyász tudja kirángatni.

Ezen kívül mindent csinálhatsz, ami jól esik neki.

A legjobb, ha betakarod a hasát, és alatta simogatod negyed órát... azalatt szépen lecsökken a fájdalma és lehet, hogy megjön a kedve sok mindenhez :-)

2011. jún. 15. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
tartsd rajta a tenyered a hasán amíg alszotok :) akkor jól felmelegíted és kevésbé fog fájni
2011. jún. 15. 17:50
 8/11 napietus ***** válasza:
100%
nekem ilyenkor az a legjobb, ha békében hagynak. melegvizes palack jó a hasára, nem fáj annyira. vagy tedd oda a kezed, mindegy, csak valami meleg dolog legyen.
2011. jún. 15. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én lány vagyok, de ilyenkor magamtól is undorodom, minden mozdulat fáj, hányingerem van, és nyűgös vagyok. Szexhez meg semmi kedvem. Persze ez személyfüggő, de ilyenkor engem nem lehet rávenni semmivel sem.

Ha a barátom kedveskedni akar, bebugyolál egy meleg takaróba, és több tábla csokit hoz nekem és valami hipergagyi vígjátékot néz velem :D

2011. jún. 15. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
Én tampont szoktam felhelyezni, eddig így a nyelvével izgatott a barátom, legutóbb kicsit be is tette...:) És elélvezett. Én voltam felül, ő fogta a fonalat, hogy nehogy elvesszen bennem:)
2011. jún. 15. 18:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!