Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21Fvok.3évig volt egy barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21Fvok.3évig volt egy barátnőm aki elhagyott1éve azóta 2en kihasználták most van egy 30éves barátja! új bnőt találtam aki van olyan jó mint ő de sokat gondolok a régire aki szarabb volt! Szebb de szarabb. el tudom még felejteni? ő gondolhat még rám?

Figyelt kérdés
zavarja ha lát az új bnőmmel!megfog még vajon keresni?annó eldobott én is kinevetném legalább ha újra keresne:)
2011. jún. 15. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én csak a mostani barátnődet sajnálom... "van olyan jó, mint ő", meg "a régi szebb de szarabb"... undorító a hozzáállásod, lehet, hogy ezért dobott el a volt barátnőd is?

amúgy meg engem is zavarna, ha az exemet másik csajjal látnám, pedig nem akarnék már összejönni vele.

2011. jún. 15. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Fenéért hülyíted szegény lányt.
2011. jún. 15. 16:42
 3/11 A kérdező kommentje:
a régi szép volt nagyon igényes mindenki megnézett minket mert én is jo képü vagyok!a mostani is szép de nincs olyan szép!de vele jól is érzem magam !a régivel sokat veszekedtünk,csak jó csaj volt azért huzodott el 3évig...
2011. jún. 15. 16:43
 4/11 A kérdező kommentje:
nem hülyitem szerelmes vaygok belé!csak jó lenne ha idegesitené az exem hogy találtam egy hozzá foghato csajt!
2011. jún. 15. 16:44
 5/11 anonim válasza:

Az jó kérdés, hogy gondol-e rád, ha igen akkor viszont zavarja az új barátnőd.

Csinálj sok képet az új csajoddal amin ölelkeztek, meg csókolóztok és amiről az jön le hogy mennyire boldogok vagytok. Ezeket tedd fel a face-re vagy iwiwre. Ha még gondol rád tuti ideges és féltékeny lesz.

2011. jún. 15. 17:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Eddig levoltam tiltva neki facen!nem tudtam megnézni se!mióta látott az új bnőmmel feloldotta a tiltást!lehet hogy nézegetett szerintem biztos zavarja még
2011. jún. 15. 17:10
 7/11 szamo77d ***** válasza:

Valóságos hadjárat, amit csináltok. Miért van erre szük-

ség? Hadd csengjen le mindenkiben a múlt és maradjon meg

szép emléknek! Ti pedig lépjetek tovább. Mindenki élje a

saját életét, ne azzal foglalkozzon, hogy tegyen keresztbe

a másiknak. Próbáljátok már ki ezt, OK?

2011. jún. 15. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha ezek után még foglalkozol a régivel, jó hülye vagy.

Exem mikor elhagyott én is ki voltam borulva 1 évig.

De legyél annyira büszke, hogy ha vissza akarna jönni, főleg több pasi után, akkor is szard le, legyen már gerinced. sokszor takar romlott belsőt a szép külső, de ha nem, csak "megtaposott" egyszer, akkor is legyen önbecsölésed annyi, hogy azt értékeled, aki szeret most; aki megbecsül, és akiről magad is állítod, hogy jobb vele.

Tényleg hülyén gondolkodsz, remélem hamar kiábrándulsz már.

Ja, és először az eszeddel döntesz, az érzelmeid sokszor csak hónapokkal később követik az ember döntését, de ne a csalóka érzelmeidre hallgass. Nem véletlen, hogy ide írtál, szerintem tudod mi a jó, csak meg kell küzdened az érzelmeiddel, amik még az ex csajodhoz (is) húznak)

Senkinek nem lenne szabad új kapcsolatba kezdeni, míg le nem zárta a régit!!! Én is megvártam ezt. Jól tettem!

Sértő egy újnak, ha agyad, vagy érzelmed egy része még nem az ővé, hanem a régié.

2011. jún. 15. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljes mértékben!nekem ő a 2.barátnőm életembe és szerelmes vagyok!csak amit tett velem az exem azt jó lenne ha visszkapná az élettől!miközben velem járt mással találkozgatott stb..és lekoptatott 3év után..remélem fog még neki fájni hogy eldobott magátol!én jó voltam mindig hozzá
2011. jún. 15. 17:29
 10/11 B.angel ***** válasza:

Jézusmária! Ha nem lett volna itt a kérdésed kiírásának időpontjánál a párom, azt hinném ő az!..

Hidd el neke.. pont abban a helyzetben vagyok, mint a mostani barátnőd.. Iszonyatosan fáj, hogy az exe ott van a képben. Ő is megcsalta, átverte a szerelmemet... és erre még mindig hívogatja (azt állítja nem, de tudom, hogy hazudik), a csaj is hívja. Egy utolsó senki az a csaj.. és mégis, mindenkit az ujja köré csavar. Kérlek, kérlek ne csináld ezt a mostani barátnőddel! Annyira fájna neki! Ha szeretnéd, nem mondanád, hogy szebb a másik, max. hogy ugyanolyan szép... Meg féltékennyé akarod tenni az exed? Mit foglalkoztat téegd, ha mér nem szereted? Gondolkodj el ezen. Ne egy ilyen lány miatt szenvedjen a mostani barátnőd..

2011. jún. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!