Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szexeltek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek?

Figyelt kérdés

Írjátok meg légyszi, hogy milyen gyakran szexeltek (pl. heti 3-4, hetente, havonta) és hogy mennyi idősek vagytok, mi a nemetek és hogy kapcsolatban vagytok-e.

Pl.:

Én 21 éves lány vagyok, 2 éve vagyunk együtt a párommal, és kb hetente 4-5x szexelünk.

2011. jún. 15. 16:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
17/l heti 7x , 2 hónapja kapcsolatban
2011. jún. 15. 17:37
 12/19 anonim ***** válasza:
28N 5 éve kapcsolaban, sajnos elég ritkán, most pl már 5 hete nem volt semmi, pedig én napi szinten is akár igényelném.
2011. jún. 15. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
17/L, 8 hónapja kapcsolatban, általában minden nap, de előfordul, hogy nem tudunk találkozni, és olyan is van, hogy egy nap 2-3x is csináljuk, szóval átlagban a napi 1 mindenképp megvan.
2011. jún. 15. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
aki 17 éves és ilyen sokszor az hogy?? :D hogy van időtök napi 2-3ra vagy mindennap találkozni?? nem értem
2011. jún. 15. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:
19/l,heti 5-6 alkalommal,6 hónapja és 2hete vagyunk együtt :D
2011. jún. 15. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:

6 éve vagyunk együtt, heti 3-4x.

19/L

2011. jún. 16. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
17/L vagyok aki írta, hogy van, hogy napi 2-3x is akár. :D Úgy van rá időm, hogy suli után mindig hozzá megyek először, vagy ő jön hozzánk, meg sokszor van, hogy esténként is nála alszok és onnan megyek suliba. Na meg ott vannak a hétvégék, péntek-szombat-vasárnap mindig együtt vagyunk, meg általában péntek-szombat együtt is alszunk, egy éjszakába még 3-nál is több menet beleférne, csaj sajnos el szoktunk fáradni... :D
2011. jún. 16. 13:08
 18/19 anonim ***** válasza:
és ti mikor tanultok?? :D vagy mi? :D nekünk nincs erre időnk (mondjuk ~40 perc az út tőlünk a barátomig, de mindennap akkor se tudunk találkozni)
2011. jún. 16. 18:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Barátom már dolgozik, szóval van olyan nap, hogy csak a munkahelyén tudunk találkozni, de azért többnyire megoldjuk, hogy otthon is tudjunk lenni. Amikor dolgozik akkor otthon tanulok, amikor meg otthon vagyunk vagy náluk, vagy itthon. Mindig jut időm tanulásra, igaz nem szoktam túlzásba vinni, de ennek ellenére 4 egész az átlagom, és az érettségi tárgyakból, meg amiknek a pontszámait tovább akarom vinni, azokból jól állok. Meg mi egy városban lakunk, szóval a közlekedéssel sincs gond, megvan a jogsim nekem is, és mindkettőnknek van autónk (illetve én az Anyuét használom).
2011. jún. 16. 21:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!