Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan emberek részletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan emberek részletes élménybeszámolójára lennék kíváncsi, akiknek már volt részük csoportszexben. Milyen volt? Hányan, mit vállaltál be? Megbántad-e? Szóval egy kerek egész történetet várok

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 16:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Erre én is kíváncsi leszek milyen válaszok jönnek.
2011. jún. 15. 16:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a csoport....

2fiú egy lány az csoport?

2011. jún. 15. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
tiszta szpedma lett minden.
2011. jún. 15. 16:23
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

szpedma????

Az mi?

2011. jún. 15. 16:30
 5/18 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 16:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Ami nem két ember között zajlik az már annak számít!
2011. jún. 15. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Nos, más volt, mint amilyennek elképzeltem. Valami iszonyatos nagy élvezetnek hittem, de ugyanolyan dugás volt, mint a többi. Jónak jó, de egyben mégsem annyira jó. Pont az az intimitás hiányzott belőle, ami az 1-1 szexre jellemző. Az óvszer is csökkentette az élvezetet, máshogy nem is vállaltam volna.

Mint tapasztalatszerzés jó volt, de az a 2 alkalom bőven elegendő volt.

2011. jún. 15. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
hát én nem voltam benne csak lestem, nyulak 20an csoportszexeltek, dehát nyulak...
2011. jún. 15. 18:03
 9/18 Kerdesemvan válasza:
90%

Előttem lévőnek gratulállok:))

Nagyon jó a humorérzéke:D

2011. jún. 17. 16:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
8-an voltunk, 5 fiú és 3 lány! Egy buliból indultunk hazafelé, és egyszercsak lerobbant a "kisbusz" amit egy 18 éves csávó (az 5. fiú) vezette. Leálltunk az út szélén, midneki be volt rugva, lehajtottuk az üléseket amik pont illeszkedtek egymáshoz, így egy hatalmas ágyat kaptunk! Mi lányok oda lefeküdtünk, amíg a fiúk próbáltak hívogatni segítséget nem sok sikerrel. Aztán visszaszálltak a kisbuszba, és melénkfeküdtek, és az egyik fiú enlkezdett engem simogatni (egyébként jól ismertük egymást, régóta haverok vagyunk) és elkezdett vetkőztetni, mire még 1 fiú is elkezdte a barátnőmmel, aztán a harmadik fiú a harmadikkal lánnyal, pettongeltek, és a maradék két fiú is beszállt, az egyik engem ujjazott és kinyalt, a másik fiú meg a barátnőmhöz ment. Szóval én voltam a szerencsés, akit ketten kényesztettek, amikor az egyik a mellemre rakta a kezét, és vad csókokat adott, a másik meg b*szott közbe, majd meghaltam a gyönyörtől. Aztán én is elkezdtem leszopni az egyiket, miközben a másik kinyalt engem. Ez volt így a legjobb, mert miközben nyaltak, érzékiebben és vadul tudtam sz*pni a másikat. Aztán a többi fiú megunta a másik két barátnőmet, és mindenki rám szállt, a lányok is. Kinyaltak, csókoltak, ujjaztak, végignyaltak, masszíroztak, análoztak.. Akkorákat nyögtem, életem legjobb órái voltak. Persze aztán mindenkivel megcsináltuk ezt a 7-es rámászást, aki engedte, aztán hajnali 4-kor megjött a felmentő sereg, és hazamentünk vontatóval.
2011. jún. 17. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!