Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez az érzés fogalmam sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az érzés fogalmam sincs miért hogyan de olykor nagyon kívánom a szexet és néha rám tör egy érzés?

Figyelt kérdés

alapjában véve szeretem a fiúkat és sokszor nagyon kívánom a szexet velük. de vannak olyan érzéseim (1 hó-ban legalább egyszer,vagy többször szokott előfordulni),hogy egyenesen undorom a férfi nemi szervtől.és a szextől is.

18 vagyok és még szűz. mi lehet a gond? aggódom emiatt egy kicsit.

2011. jún. 15. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen már hajt a kíváncsiság a szex megismerése felé:) Ha pedig undorodsz tőle, akkor semmiféleképpen ne próbáld ráerőszakolni magad egy olyan dologra, amit egyébként nem szíved szerint csinálsz:)) 18 évesen se késes el semmivel:) Várj meg a megfelelő alkalmat, és azzal feküdj le, akit igazán szeretsz, vagy legalábbis nagyon kedvelsz:)) És ne aggódj emiatt...nem csak te jársz ebben a cipőben!:)

17/F

2011. jún. 15. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ha van kedved belevetni magad a szexbe egy tapasztaltabb fiúval írj egy levelet:)

18F

2011. jún. 15. 16:01
 3/14 A kérdező kommentje:
az normális h undorodom néha a férfi nemi szervtől? nem a szüzességem a gond hanem inkább ez.
2011. jún. 15. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:

legelső hozzászóló: nem tudom pontosan hogy mit értesz ezalatt, tehát rá se bírsz nézni?:/ Hiszen ez egy tök természetes dolog, tehát nem tudom hogy mi undorodni való van benne:) Nem tudom, szerintem csak akkor, ha már elég sokat láttál az utóbbi időkben, és emiatt már sokallod...(saját vélemény)..:)

17/F

2011. jún. 15. 16:07
 5/14 A kérdező kommentje:
nem láttam gondolni szoktam rá
2011. jún. 15. 16:07
 6/14 A kérdező kommentje:

rámerek nézni de régen nem mertem de javítottam ezen azóta

csak a gondolat az h bennem van az riaszt el

2011. jún. 15. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:

még mindig ugyanaz a hozzászóló XD:

Viccen kívül..gondolkoztál már azon hogy esetleg biszexuális vagy?:/

Tényleg ötletem sincs hogy miért nem tudsz a péniszre gondolni, ha pedig tartasz attól hogy beléd kerül, akkor várj még vele!!! Ami nem megy, nem kell erőltetni, viszont ettől nem kéne tartanod és undorodnod:) Lehet hogy valamiféle genetikai probléma van a háttérben...

2011. jún. 15. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:

"csak a gondolat az h bennem van az riaszt el"

Ha még szűz vagy, akkor szerintem ez természetes. Ha már nem leszel az, az a gondolat fog megrémiszteni,ha nem lehet benned. :)

2011. jún. 15. 16:14
 9/14 A kérdező kommentje:

én tudom h természetes de ez a gondolat mindig bennem volt még talán 3-4 évvel ezelőtt is

de attól a fiúkat nem vetem meg

2011. jún. 15. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, amíg szűz voltam, hogy néha (kb. olyan időközönként, mint amit te is írtál) undorodtam az egésztől. aztán elvesztettem a szüzességem és azóta nincsenek ilyen problémáim, úgyhogy nyugi, nem lesz baj!
2011. jún. 15. 16:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!