Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj? Mennyi idő még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj? Mennyi idő még kitágúl?

Figyelt kérdés
Párommal többször megpróbáltuk az anális szexet, de sose sikerült igazán. Izgatta ujjazta és egy idő után már picit fájt. Megpróbálta betenni a farkát de fájt. Negyed óra után se tágul ki annyira. Nagyon felvagyok húzva és mindig elég nedves. Segítsetek mert engem is érdekel és ő nagyon szeretné. A kedvébe akarok járni. 22L
2011. jún. 15. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha olyan könnyen tágulna, és úgy is maradna, akkor egy tüsszentéstől befo5nál. Egyébként...ha nem akarod, hogy valami idegen dolog jusson beléd, akkor teljesen összeszűkülsz(a vaginára is érvényes ez). Szóval lazulj el, nyugodj meg, hangolódjatok egymásra! Semmi esetre se görcsölj hogy vajon sikerül-e és, hogy ó bárcsak sikerülne. Lazíts, a többi megy magától:)

Sok sikert:)

2011. jún. 15. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján mindent jól csináltok, ennyi bemelegítéstől már mennie kellett volna. A síkosító sokat segíthet, de ahelyett sokszor elég ha csak benyálazza.

Ha így sem megy, akkor én legalábbis bedobok egy felest(nem többet!!!), az segít.

2011. jún. 15. 14:58
 3/11 WhiteLabel ***** válasza:
A popsi nem arra való hogy beledugja a farkát, ha meg erre gerjed akkor pszihológus.
2011. jún. 15. 15:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. jún. 15. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Sose rakja be egyből! Mindig csak picit, aztán húzza ki, majd újra be, így menjen egyre mélyebbre. El lehet vele szöszmötölni, de ha rendesen kitágul, hidd el élvezni fogod! :)
2011. jún. 15. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:

WhiteLabel nincs igazad, ez ízlések és pofonok dolga :)

Aki nem akarja ne csinálja, de ők most akarják hát az az ő dolguk.

Amit én hiányoltam a leírásból az a síkosító!!!

Gyerekek ott nem lesz nedves magától, naná hogy nem tágul és fáj!!! Ha fáj állítsd le, úgy nem ér semmit az egész.

A kulcsszó a SOK síkosító és a türelem a párod részéről, menni fog az :) Nekünk is megy, szerencsére a párom nagyon óvatos volt. Eleinte csak a végét dugta be picit és nem is erőltette jobban, de nem is tudta volna, mert elspriccelt majdnem azonnal az izgalomtól :) Nekem viszont ettől megtetszett a dolog és legközelebb hagytam, hogy óvatosan egyre beljebb tolja. Amíg nincs teljesen bennt addig csak lassan szabad, de utána mehet a móka.

Megjegyzem most már én is szeretem, ha picit rásegít közben a csiklómra kézzel fenomenálisakat élvezek így is.

28/L

2011. jún. 15. 15:18
 7/11 WhiteLabel ***** válasza:
Elnézést, akkor leírom azt is, hogy ez az én véleményem a dologról, nem mondom hogy nem próbáltam, de bennem túl nagy nyomot nem hagyott.. Bár a csajom azt mondta nem volt rossz..
2011. jún. 15. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
15:18 Teljesen egyetértek veled! Az az orgazmus...Hmmm!
2011. jún. 15. 15:22
 9/11 A kérdező kommentje:
15:18-as bocsi az lemaradt. Használunk síkosítót rengeteget amúgy. Örülnék ha sikerülne...nagyon rég próbákozunk de mindig rossz :(
2011. jún. 15. 15:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok ezért amit most irok de a legkellemetlenebb az egészben, hogy igazából mikor egyszer teljesen bement majd ki...hát olyan mintha wcznem kéne mint wczés közben és ugye néha fájt. Amikor már belejött az ember akkor már newm olyan érzés? Szóval el sem tudom hinni, hogy lehet élvezni. Mintha menned kéne folyamatosan wcre....de annyira szeretné ő is meg én is.
2011. jún. 15. 15:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!