Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Koton nagyon elveszi a sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koton nagyon elveszi a sex élményét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 14:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, attól függ, mennyire kívánod a dolgot. Ha valaki igazán kívánja, már majd' megveszik a másikért, akkor totál mindegy, van-e koton...

Mi például sose használunk óvszert, mert fogamzásgátlót szedek. Nagyon élvezzük így a szexet. De volt már olyan, hogy kimaradt egy szem, és nem akartam kockáztatni, így megmondtam a barátomnak, hogy óvszerrel csináljuk. Felhúzta, lelankadt, nyafogott, hogy nem megy azzal... Mondom jó, akkor 1 hétig no sex. Az 5. napom úgy nekem esett... És gyorsabban ment el óvszerrel, mint anélkül...

Persze én is jobban szeretem érezni magamban Őt, de ha ezentúl csak óvszerrel tudnánk védekezni, akkor inkább csinálnák úgy még 5-6 évig, minthogy becsússzon egy baba. Már tapasztaltuk, hogy ha igazán megvan a vágy, akkor nem számít az óvszer.

20/L, 22/F

2011. jún. 15. 15:01
 12/24 WhiteLabel ***** válasza:
Én a saját véleményemet mondtam el, nem baromság.
2011. jún. 15. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

Mi párommal 1éve nem védekezünk. Nem akarok fogamzásgátlót szedni a gumit meg már nem vesszük mivel mondtam neki, hogy anélkül sokkal jobb érzed a forróságát a formáját is jobban stb....

Nálunk még nem volt gond abból, hogy nem védekezünk, mindig időben kiveszi.

21L

2011. jún. 15. 15:05
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Majd lesz gond belőle.
2011. jún. 15. 15:07
 15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2011. jún. 15. 15:09
 16/24 tsz-tag ***** válasza:
én még életembe nem kekszeltem gumival :/ igaz bnőm bogyózik...el se tudom képzelni gumival :/
2011. jún. 15. 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem neked szólt, WhiteLabel! :)

Hanem neki:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:55

2011. jún. 15. 15:10
 18/24 anonim ***** válasza:

21L

Te magad fogalmaztál úgy, hogy nem védekeztek, tehát ebből arra következtetek, hogy nem is bánnátok, ha becsúszna egy baba.

Viszont sokaknak nem jönne jól 21 évesen egy gyerek- én pl. legkorábban 24 évesen kapok diplomát, és még akkor is dilemmázhatok, hogy elmenjek- e rezidensnek, vagy előbb jöjjön a család... Szóval ha most becsúszna egy baba, akkor lőttek az egyetemnek és 30 éves koromban fejezhetem be az orvosit és még utána jöhet a 6-7 év szakosodás. Persze ha becsúszna, akkor nem lenne kérdés, hogy megtartom, csak azt mondom, hogy ilyen fiatalon még jobb védekezni kotonnal, akkor is, ha kicsit elvesz az élményből- lehetséges, hogy a terhesség és a baba nevelés sokkal többet venne el...

20/L

2011. jún. 15. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy jobb-e anélkül vagy sem. Az első a védekezés. És ha nincs más módszer a gyerek elkerülésére, akkor igen is fel kell húzni azt a nyamvad kotont. Egy nem kívánt gyerek sokkal jobban rontja az élményt, mint a gumi.
2011. jún. 15. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Naná, hogy jobb nélküle, én szeretem magamban érezni, de az nem igaz, hogy elvenné az élményt! Ez inkább tudati dolog, volt olyan pasim amelyik nyavajgott miatta (asszem valamiért zavarja a férfiasságukat) de volt olyan jóval idősebb pasim is akinek még jobban is ment kotonnal.

Már nekem jobban, mert tovább bírta :)

Azt mondta hülyeség ez a "zoknibanlábatmosni" és ő jobban is szereti így, mert nyogudtabb, jobban el tudja engedni magát és nem kell azon paráznia, hogy bevettem-e :)

2011. jún. 15. 15:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!