Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok orálozni?
Már többször is ki szerettem volna elégíteni a barátomat szájjal, de soha nem sikerült. Úgy értem, hogy mindig megvan az elhatározás, meg tényleg nagyon szeretném, de úgy érzem, hogy nem menne, és emiatt inkább hagyom. Ezek után meg bűntudatom van. És nem undorodom tőle, és nagyon szeretem, és emiatt szeretném ezt is megadni neki. Beszéltünk erről, és azt mondta, hogy neki nem baj. De engem zavar. Van olyan, hogy valaki lelki betegségek miatt nem tud? Lehet ezen segíteni valahogy?
Köszi az értelmes válaszokat
csináld lassan fokozatosan:1-csak egy puszi a makkra,2-hosszú puszi a makkra,3-végignyalod+puszi,4-zacsi nyali,5-zacsi+nyali+puszi,6-körbenyalod mint fagyit,7-csak a végét szopod,és közebn vered,8-csak a végét szopod verni nem kell.9-benyeled az egészet és végig szopod,de nem leszopod! 10-bőnyállal.
ez 10lépés ha naponta csak 1et lépsz akkor hónav vége előtt megvagy.
ha már megy a szopi akkor ez a 10es lehet a petting része,nagyon izgató.
remélem segitettem.
Elindultam lefelé, és "útközben" hagytam abba, mert olyan, mintha félnék az egésztől.
Köszönöm, nagyon hasznosnak tűnik a 10 pont :), aztán ha nem válik be, maximum iszok ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!