Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi partnere volt mostanáig?
50+-os férfi:)) elismerésem
Amúgy nekem 3 fiúval volt szex, ebből 2 futó kaland, 1 a jelenlegi párom fél éve:)
L
1 hosszú és pár egy-kéthetes
22/F
3komoly (többéves) kapcsolat,+5 komolytalan(csak dugás)
35/f
5 kapcsolat, abból 1 másfél éves, a mostani párommal 7 hónapja vagyunk együtt - csak vele feküdtem le (mármint a mostanival)
17/L
Igen a gyk-s hulye pi.csak ismet alkottak.
Csodalkoznak, ha hulyenek neznem a noket:)
Szanalmas!
Miert is?
A kerdesedre valaszoltam, erre fel a sok hulye lepontozott, mert meg mindig az van a noi agyukban, h ettol valami megvaltozik:)
Es te meg veded oket?
De mar most latom, h szokas szerint nem fogok valaszt kapni, csak szepen te is eltunsz max lepontozol vagy torolteted a hozzaszolasom:D
Vagy esetleg hulyezel,tobbre ugy se fog telni egy notol:P
szia
valóban lepontozlak és azt is megmondom miért: le hülye p.... a szebbik nem képviselőit csak azért mert neked más a nézőpontod. Végül pedig férfi vagyok 32 éves és tiszteletben tartom mindenki véleményét kulturáltan.
Mármint szexpartner, vagy kapcsolat?
1 kapcsolat, és "másfél" szexpartner..
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!