Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex a volt férjemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a volt férjemmel?

Figyelt kérdés

Elváltunk, mert nem mozogtunk már gyaorlatilag semmiben sem egy síkon, de a szex az nagyon jó volt.

Eltelt 5 év, ő is egyedül van és én is. Alkalmi kapcsolatok voltak mindkettőnknek, de én állandót nem is akarok, a lányom még kicsi. Úgy sem lenne senki úgy apja neki mint a volt férjem.

A múltkor mikor hazahozta a kislányt, együtt fektettük le, mikor elaludt kiakartam kísérni, de mondta hogy beszélni szeretne... leültünk és mondta, hogy tudja, hogy nem kezdhetjük újra, értelmetlen lenne, de neki a szex nagyon hiányzik és velem akarja ezeket átélni. Akkor gyakorlatilag egy fél órát feküdtünk az ágyon, csókolóztunk és borzasztó jó volt ismét a kezébe.

De megérné csak a szex szintjéig visszamászni ebbe? Tanácstalan vagyok...az eszem azt mondja, hogy az érzések már nem alakulnának ki, de viszont a szívem megszakadna, ha a lányom meg reménykedni kezdene, mert az apja ismét sokat itt van..

2011. jún. 15. 10:52
 1/5 napietus ***** válasza:
szerintem nincs ebben semmi rossz, csak ne otthon találkozzatok, így a lányod nem fog feleslegesen reménykedni. hány éves a kislány?
2011. jún. 15. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs ebben semmi rossz. Tényleg ne otthon csináljátok, de a lányodnak is jobb lesz, hogy boldogabban lát téget attól függetlenül, hogy nem tudja mitől vagy boldog! :)
2011. jún. 15. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Most 6 éves, még ovis. Nyáron nincs óvoda, nyári napközibe nem akarom beadni, mert ott elég vegyes a társaság, ráadásul az ő ovijukból oda nem is nagyon mennek. A nagyszülők is messze...

Barátnőket hülyeség belevonni ebbe? (2-3 óra felvigyázásra megkérni), a legjobb barátnőm a keresztanya, tőlük kérhetek segítséget nem?

2011. jún. 15. 11:03
 4/5 napietus ***** válasza:

hát miért vannak a barátnők, ha nem azért, hogy segítsenek :)? főleg a kislány keresztanyja. a gyereknek is jót fog tenni, ha nem mindig csak Veled van (nem is gondolnád, egyedülálló anyukák milyen gyakran elkövetik ezt a hibát. abből lesz a mártír-anyu :)).

szóval persze, nyugodtan kérd meg a barátnődet, ha mindenbe nem is avatod be, csak annyi hogy vigyázzon rá legyen szíves.

2011. jún. 15. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyugodtan kérd meg a barátnődet, biztos szívesen vigyáz a picire. Elmehetnek sétálni, játszótérre akár beszélgetni. Így nem mindig csak Veled van, kicsi változatosság kell neki is, hogy "eltudjon szakadni Tőled". Megtanul megbízni más emberekben is stb.

Legyetek jók!

Szép napot! (:

2011. jún. 15. 11:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!