Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

ha elmegyek egy bizonyos koncertre és iszok egy picikét(tényleg nem sokat,nem szoktam)teljesen beindulok és szószerint nem bírok magammal.Beleborzongok a zenébe,hogy nyár van és fülledt este és még a pia is mámorít.Legszívesebben a legközelebbi pasira ugranék:D

De közben meg egy nagyon érzékeny,vicces lány vagyok,ugyhogy a barátaim elég furcsán állnak hozzám és nem értenek:)

szerintetek ez normális?

2011. jún. 15. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne igyál,mert nem bírod és mert meg fognak bélyegezni ribancnak,azt meg gondolom nem akarod.Jól érezheted magad,pia nélkül is :)
2011. jún. 15. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:

igazából tényleg nem szoktam,cs.ha szomjas leszek akkor iszok egy vbk-t de annyi

de igazad van még ezt se bírom:)

2011. jún. 15. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ugyanigy vagyok. mintha magamrol olvasnek:D csak én ugyvagyok,hogy nem minden pasira maszok(nem szoszerint),hanem csak aki bejön,aki irant erzek tenyleg valamit. :)
2011. jún. 17. 13:36
 4/6 anonim válasza:

Koncerteken egyáltalán nem kell bebaszcsizni, ahhoz hogy bevadult.

Tankcsapdán akkorát pogóztam a második sorban mint állat, és egy kortyot nem ittam. :D

2011. jún. 17. 14:02
 5/6 anonim válasza:
Énis azt mondom hogy inkább nem igyál mert ezt akár ki is használhatyák hogy nem birod a piát.Szerintem teljesen normális mert a nők nem igazán birják a piát....Ne igyál azt bizd a férfiakra :)
2011. jún. 17. 14:03
 6/6 A kérdező kommentje:

bebaszcsizni?:D:D ó,hát itt azért nem erről van szó.

meg azért helyesbítek nem akárkire ugranék rá*:D

de vhogy a zenétől amugyis ilyen eufórikus állapotba kerülök:)

2011. jún. 17. 14:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!