Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok jól orálozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok jól orálozni?

Figyelt kérdés
Szóval pasimmal szexeltünk,kb.1órát és megálltunk mert pihentünk,és amikor újra kezdtük volna és elkezdtem szájjal elégíteni és ős is engem de neki nem nagyon akaródzott felállni.Ez azt jelenti hogy nem élvezte?Úristen ez nagyon gáz?Légyszi komoly válaszokat várok.
2011. jún. 15. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kötsd is fel magad, mert nem tudsz szopni, így semmire nem viheted az életben..

Na jó komolyan.. arra nem is gondoltál h kicsit elfáradhatott..?

2011. jún. 15. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem jelenti azt,hogy nem tudsz jól orálozni,tapasztalatlanok vagytok.Valószínűleg arra figyelt,ha ő is csinálta neked,hogy neked jó legyen,ilyenkor egy tapasztalatlan srácnak simán lelankad és felállítani is nehezebb,de egyáltalán nem lehetetlen.Legközelebb,ha ilyen lesz,fogd meg a kukiját,kezd el húzogatni,néha nyald meg..,vagy miközben húzogatod,szívd meg párszor.Legyél kitartó,meg lesz az eredménye.22/F
2011. jún. 15. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy csináltad úgyhogy nem mondhatom azt se hogy tudsz meg azt se, hogy nem :)

De az a tapasztalatom ezt is sokat kell gyakorolni!

A paik farka más mint a csiklónk, én úgy vettem észre, hogy nem szeretik ha az ember lánya csak úgy ímmel-ámmal nyalogatja, puszilgatja. Akkor előbb utóbb lekókadnak. Nekem azt jött be, hogy megmarkolom és rátapadok, mint a pióca. Jó erősen szívom is amikor csinálom, attól kifekszenek. :)

2011. jún. 15. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:

11:17 vagyok, egyet elfelejtettem:

kezdőként igen ügyetlen voltam, és ez csak jó sokára derült ki, mert a pasim nem merte megmondani, hogy "fogazok". Nem értettem előtte, hogy miért nem akarja orálisan, szinte menekült előle.

Szóval, vigyázz a fogad ne érjen hozzá, én úgy csinálom, hogy az ajkaimat picit beszívom a szerszámával együtt.

Így már tetszett neki! :) Én meg örülök, hogy végül elmondta... 28/L

2011. jún. 15. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

"A paik farka más mint a csiklónk,"

Azért annyiban megegyezik,ha szívogatják,akkor vérbő lesz.A vérbőség pedig jó érzés és könnyebben is jutunk/juttok el a csúcsra.

2011. jún. 15. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg töle szerintem hogy jo e...a fogazás is oké,de csak hogy nagyon ovatosan huzod végig rajta de csak egyszer nem folyamatosan mert az fáj a pasinak.legalábbis nekem ezt mondta párom :D de idö kell összeszokni ilyen téren is,mert ő is meg más pasi is mást élvez az orálban.
2011. jún. 17. 12:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!