Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem úgy működött, ahogyan kellet volna?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt. Nagyon gyönyörű lány és minden téren teljesen szeretem és érzem , hogy ő is. Tegnap szeretkeztünk volna, de a szerszám nehezen akart reagálni. Kicsit fáradt voltam, de ez sose volt akadály mindig nagyon jól működött volt, hogy többször is. Ráadásul nem láttam 1 hétig mert elutaztam és nagyon kívántam volna. Sose volt még ilyen nem tudom miért történhetett ez esetleg mással is volt már ilyen? Én F/23 Ő L/222011. jún. 15. 10:27
2/7 anonim válasza:
valószínűleg pont ezért..rágörcsöltél hogy rég láttad,kívánod és ez pont fordítottan "sült el"
nyugi,ez mindenkivel előfordul:)
3/7 anonim válasza:
Igen, tényleg a nagy várakozás miatt lehetett, és nyugi, ő is megérti, lányokkal is megeshet, velem is volt már ilyen, hogy hosszú idő utána találkoztam a párommal, nagyon kívántam, de fizikailag alig tudtam rákészülni a dologra.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak furcsa nekem az egész. Eddig bármikor bárhol azonnal tette volna a dolgát igen jól... most meg mintha kikapcsolt volna
2011. jún. 15. 10:49
5/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul természetesen azt hiszi,hogy vele van a gond... Hiába próbálom elmagyarázni neki, hogy nem
2011. jún. 15. 10:50
6/7 anonim válasza:
tényleg ne aggódj nincs semmi probléma!
a lány meg teljesen természetesen reagálja le,ált.a lányok így szoktak:)majd a következőnél minden rendben lesz és te is ő is elfelejtitek az egészet!!!
7/7 anonim válasza:
Hát, most semmiképp ne görcsölj rá erre... gondolj arra a másik 100 alkalomra, amikor minden tökéletes volt, ha egyszer ez csak egyszer fordult elő, akkor kár bármilyen következtetést levonni belőle. bármelyikőtöknek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!