Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyoknal kotelezo a lenti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyoknal kotelezo a lenti szortelenites?

Figyelt kérdés
Nekem halvany lila gozom sincs, hogy a mai vilagba most mivan...El kell azt ott lenn tuntetni vagy sem? A legtobben mit csinalnak?
2011. jún. 15. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, de ajánlott..
2011. jún. 15. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
2011. jún. 15. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem kötelező.
2011. jún. 15. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
én az első válaszadóval értek egyet :)
2011. jún. 15. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokkal izgatóbb a csupasz, de nem kötelező teljesen lenyírni, csak legyen karban tartva (a totál dzsungel lelomboz, Kiszel Tünde feeling :S )
2011. jún. 15. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Én vagy 13-14 éves koromig nem szőrtelenítettem ott, de elkezdett zavarni,hogy pl amikor megvan akkor nem túl higiénikus, és persze a pasiknak se tetszik.De csak akkor szőrteleníts ott, ha akarod, ha nem látja senki úgyis mindegy szerintem

17L

2011. jún. 15. 12:37
 7/10 anonim válasza:
elöző pontosan mondjuk srác vok 17 detto és nem kell addig mig nem történik semmi mondjuk azé én akkor is szoktam mert ki tudja h házibulin lesz e vmi...:D meg am is sokkal jobb érzés h nincs ott semmi
2011. jún. 15. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:

na EZ AZ, amit ne a neten kérdezz meg, hanem a barátodtól. (ha van, vagy ha lesz)

Az enyém pl. a rendben tartott természetest szereti, és nem a csupaszt.

21/L

2011. jún. 15. 14:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat...nem nekem meg nincsen baratom, nem is volt soha..amugy 16 vagyok...csak tudni akartam, hogy most mi idezojelbe "divat", mert kicsit felek attol, hogy mi van akkor, ha mar mindenki eltunteti, csak en nem S amikor arra kerulne a sor, hogy ertitek... valakivel lennem kene, akkor az hogyan fog ram nezni.. marmint idegesiteni fogja e az hogy ott lenn minden a regi. XD
2011. jún. 19. 10:09
 10/10 A kérdező kommentje:
10:08 en a turosbuktat jobban csipem...persze kaja formajaban LOL
2011. jún. 19. 10:10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!