Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az állítás, hogy ha a ffi orra kicsi akkor a farka is a kisebb kategóriába sorolható? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 00:31
11/22 Smartguy86 válasza:
Lehet még saccolni a talp homorú részének méretéből is.
12/22 anonim válasza:
Akkor ez alapján lehetne azt is mondani, hogy egy nagyobb orrú nőnek meg kilógó szeméremajkai vannak, egy kisebb orrúnak meg nem lóg ki. Ez tiszta baromság.
13/22 anonim válasza:
ez a csuklós dolog nagyon nem stimmel
nekem nőként kis kezem van (kb szinte gyerekméret), de ez a távolság 15cm a kezemen
nem hinném, hogy sok pasinakkisebb keze lenne mint nekem, és akkor meg hogy van 15 cmnél kisebb pénisz? :P
14/22 anonim válasza:
mondjuk ha a mutatóujj tövétől volna az talán reálisabb lenne
15/22 anonim válasza:
Nem passzol, nekem kb 20 cm a távolság és csak 16cmes a rudim.
16/22 zsomkovacs válasza:
Köszönöm a kérdést felvetőnek kérdését. Ma új dolgokat tudtam meg Pinokkióról...
17/22 A kérdező kommentje:
Pinokkió :DDDDD
2011. jún. 15. 11:20
18/22 anonim válasza:
:) amugy éppen a mutatoujjasrol beszéltem, csak kicsit késő volt és elfelejtettem odairni...
19/22 anonim válasza:
Nekem az orrom elég nagy a farkam viszont átlagos 17/5
20/22 anonim válasza:
Ennyi baromságot...
Nekem az orrom kb 6,5cm, tehát igen csak nagy. Az újaim is hosszúak -kb 18 cm van a csuklóm, és a mutatóujjam vége között, a péniszem pedig csak 14 centi...
Velem lehet a baj? -azaz mindenmásom megnőtt, és a farkamnak is 19 centinek kellett volna lennie, csak mivel az atomerőmű robbanás évében születtem, a péniszem kicsi maradt?...
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!