Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy a barátom édesapja ránk nyitott kikötözős szex közben?
A barátom kikötözött és úgy kényeztetett. A zenét előtte felhangosítottuk, hogy senki ne hallja meg, mi zajlik a szobában. A zene viszont túl hangos lett. A párom édesapja berontott a szobába miközben azt ordította, hogy halkítsátok le..., aztán felnézett, hirtelen elhallgatott és kiment.
Nem a legkellemesebb élmény volt, hogy a párom apja így látott. Ráadásul nem bírok így a szemébe nézni. Eddig jóba voltunk, de nem tudom, hogy ezek után mit fog gondolni rólunk. Reggel mit mondjunk neki? Felhozzuk a témát vagy ne?
18/L a párom 23/F
Semmit ne mondj, ha célozgat akkor egyszerűen közöld vele, hogy már elég idős ahhoz, hogy megtanuljon kopogni a nagylánya ajtaján!
amúgy te ezt komolyan élvezed? csakmert én is de pasi vagyok és a csajom szokta csinálni csak csipeszekkel ;)
Szerintem egy ilyen után jobb, ha nem hozzátok fel a témát...
Miért nem mondtátok szülőknek, hogy most ne nyissatok be. Szerintem vették volna az adást, főleg, hogy nem 14-16 évesekről van szó.
Ne erőltessétek, ha valami gondja van úgy is elmondja, ha meg nincs gáz az agyában akkor úgy sem fog szólni egy szót sem, és ugyan úgy lesz mint eddig.
Tapasztalat, annyi különbséggel hogy nem volt kikötözés és anyám nyitott ránk, reggel csak annyit mondott nekem viccesen hogy irigyli a barátnőmet mert az ő barátja lusta felül lenni:D
Örülj, hogy nem olyan vérmérsékletű a papa mint a Ken Parkban :D
Amúgy jól tudta eddig is hogy dugtok, ne legyenek illúzióid efelől...
Köszi a válaszokat.
Gondolom, hogy tudta eddig is, hogy nemi életet élünk, de azért ez a kikötözés közbe ránk nyit elég meredek szerintem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!