Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mivel tehet egy lány igazán boldoggá orálisan meg
a kezével?
Hát még továbbra sincs normális kérdés, de ha már te nem kezded meg az első lépést akkor majd én. Legyen változatos teknika, ne legyen sablonos illetve ne hagyja szárazon az öcsköst. Na hol van a normális kérdés? Várom...
2011. jún. 14. 22:30
12/22 A kérdező kommentje:
például szeretik a fiúk (többsége) ha a golyóit nyalogatják. és ilyen apró mozdulatokra, technikákra lennék kíváncsi h ki mit szeret. kinek mi a hepje, amiért teljesen odavan.
szerintem ha lenyelik az a hepiend.
2011. jún. 14. 22:34
Nem hogy kérdő jelet nem látok benne, de még hibás is:) hát én már feladom. Én már írtam valamit és nem sörtXD
2011. jún. 14. 22:36
Kezdésnek szeretem ha csak nyalogatják, lassan de méllyen be-be kapják, hogy nedves legyen. Utána csinálhatod kéz nélkül csak a száddal, egyre gyorsabban. A kezeddel néha fogd meg(ne erősen) a golyóit. Néha dörgöld a farkát a melleidhez. Ha a vége felé közeledik a kezeddel gyorsíts be és folyamatosan tartsd a szádban, szívogasd, nyalogasd a farkát. Ha a szádban mehet el és az orgazmus után még egy percig lágyan izgatod akkor az nagyon tetszeni fog neki szerintem. Pasinak is jólesik ha hozzábújsz, simogatod a mellkasát, hasát haját stb.
2011. jún. 14. 22:55
Mélytorok! Attól tutira minden pasi odavan. Legalábbis én még sohasem hallottam olyat, aki szerint rossz érzés lenne, ha a párja mélyen a torkába veszi. ;)
Az ilyen, mint a golyók kényeztetése, változó. Van, aki imádja és nélkülözhetetlennek tartja, és van, aki kifejezetten ellenzi. Ezt ki kell tapasztalni.
Egyébként ilyen általánosságokat lehet még mondani, hogy igyekezz minél változatosabban csinálni. Az biztosan nem árthat. Meg minél gyakrabban. Az sem. :D
2011. jún. 14. 23:01
Srácoknál inkább az a fontos, hogy rendesen csinálják, nem kell virtuóz és nagyon változatos technika csak folyamatos szopás :D Elég ha az intenzitással játszol :)
2011. jún. 14. 23:03
Mennyi bunkó van itt.
Szerintem rossz helyen kérdezősködsz,az ittlévők annak is örülnének,ha véletlenül valaki a farkukhoz érne a buszon...arról meg csak álmodnak,hogy kiveri nekik valaki.
Az én barátom azt szereti,ha sok síkosítót(de legtöbbször csak nyálat)használok közbe.
Néha erősen és gyorsan csinálom,de jobban szereti ha lassan simogatom és elhúzzúk sokáig.
Az is bejön ha síkosítót teszek a makkra és csak ezt simogatom körkörösen...sokáig:))
Csináld változatosan.
2011. jún. 14. 23:20
Szerintem azzal ha mosolyogva megmaszíroz, aztán mosolyogva veri ki, és közben puszilgat is :) na jó a kiverés nem is annyira lényeges, végülis semmi sem kötelező, elég ha mosolyog és örül hogy együttvagyunk :)
2011. jún. 15. 00:28
tegnap 23:01
Én megalázónak tartom, és aggasztana is a barátnőm hangja a dolog miatt.
nem egészséges az a hangszálaknak.
2011. jún. 15. 00:30