Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak ezek a diáklányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ezek a diáklányt keresek hirdetések. Mégis mennyit kapnak a lányok egy "gáláns úriembertől"?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen hirdetést látni, régen még láttam olyat is hogy melléírták 600 000- 1 000 000, de ezt komolyan kétlem...
2011. jún. 14. 21:47
 1/8 anonim válasza:
gondolom csak a válasz érdekel és nem akarod magadat is e lányok körébe sorolni.. amúgy ennyit szerintem nem kap egy átlagos lány, aki csak úgy feladja magát hirdetésként. max százezerre tudok gondolni.. de ha valaki szűz, akkor szerintem kaphat többet, de nem hiszem hogy akár 1 milliót is. akkor annak a lánynak nagyon kell tudni valamit, meg kell hogy legyen valami neve a "szakmában", közvetítő talán... bár én nem tudok erről semmit se, hülyeséget meg nem akarok mondani:)
2011. jún. 14. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Valaki smucig és csak egy huszast vág hozzád, de oylan is van aki elvisz a világkörüli üzleti útjára, hogy ne unatkozzon közben sem.

Aztán bármit megvesz neked amit csak akarsz, mert nem gond neki.

2011. jún. 14. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Az arabok hajlandóak különösen nagy összeget is letenni egy szűz (az ő szemükben érintetlen) lánynak az első alkalomért, de ha rájönnek, hogy átverted őket kicsontoznak élve!
2011. jún. 14. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
berlusconit kérdezd....
2011. jún. 14. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Mennyit kapnak? Én Adnék mind a 2 félnek jó sokat! Életfogytiglant.
2011. jún. 14. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
A "gáláns úriember"-ek 99%-a segélyes perverz állat.
2011. jún. 14. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:

az ilyen úgynevezett luxus k*rvák átlagosan 10.000/óra pénzér dolgoznak

a 100ezer meg ehez hasonló összegek elég irreálisak...

haverom már rengeteg ilyen csajt felhivott.. a nagy átlag a 10 ezer egy óra.. fél óra 6-7 ezer

2011. jún. 15. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én olyat tudok (ismerek), aki havi 250e-t kapott a barátjától. Cserébe a pasi volt az egyetlen partnere, ha épp Mo-n volt jöttek-mentek, szórakoztak, vásárolgattak, gondolom d.gtak is, de igazából a hapsinak az kellett, hogy ha Mo-n van, legyen egy fix társasága, aki szép, értelmes, rendelkezésre áll. Nem óránként 10e-ért, meg másnak is.

A lánynak meg kellett a tandíjra, bp-i albérletre. Nem panaszkodott, kölcsönös szimpátia alapján döntöttek egymás mellett.

És több ilyen van, mint hinnétek.

2012. febr. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!