Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők nagyrésze miért tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrésze miért tart kizártnak egy laza kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szerintem az a legjobb. néha összejárni, kettyinteni egyet, jól érezni magunkat aztán ennyi.

Mért kizáró ez sok nőnél?

2011. jún. 14. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk mert nem ez érdekli őket? Te is olyat teszel ami téged érdekel. Ők is. Ami őket érdekli az nincs meg a laza kapcsolatban és nem mindenki képtelen szex nélkül élni, nem mindenkinek az a legfontosabb.
2011. jún. 14. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
A nők többsége a stabil párkapcsolatot preferálja. Amikor valakiről biztosan tudod hogy te vagy neki az egyetlen. Én nem nézném jó szemmel ha valakivel keverek közben meg kikacsingat mondván ez csak laza kapcsolat. Egy idő után mindenkiben kitör a féltékenység magunkat kínozni meg nem a legjobb program. Akkor már inkább a szingliség. De a te álláspontod mellett is vannak észérvek :D Kinek a pap kinek a papné... xP
2011. jún. 14. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Mert kihagytad, hogy teherbe eshet. Szóval:

Néha összejárni, kettyinteni egyet, jól érezni magunkat, meglátni a pozitív terhességi tesztet és a pasi részéről ennyi.

A nők máshogy viselkednek. Család, hű féri...

Fiatal vagy nem? Mert ezek a felsoroltak fontosak lesznek neked később.

2011. jún. 14. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Harmadik, védekezésről nem hallottál még? Ha együtt járnak több hónapja, akkor is terhes lehet és akkor is egyedül maradhat.

Ennek inkább a társadalmi felfogás az oka, sok nő fél, hogy megbélyegeznék érte és ezért inkább nem megy bele. Én így látom.

2011. jún. 14. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

És a férfiaknak mért esik nehezükre kicsit is komolyan venni valamit,megmozdítani a kisujjukat és a dugásnál mélyebben szántó dolgot művelni? A nők többsége nem szereti,ha csak egy eszköznek nézik,amit a sarokba hajítanak,ha már nem kell.Valamit a nőknek a szexen kívül még ezernyi más dologra van igényük.De nem hiszem,hogy olyan abszurd és nagy elvárás lenne,hogy két ember normális kapcsolatban éljen,szeresse és tisztelje egymást.szerencsére ezt a férfiak nagy része nem is érzi annak...csak azok,akik olyan egyszerűek,mint a faék.

Amúgy meg,hidd el,hogy vannak olyan lányok,akik szintén csak ilyen kapcsolatra vágynak,de azok olyanok is...

2011. jún. 14. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:

"azok olyanok is...2

Miért bántod őket? Sok esetben még egy egyébként teljesen normális embernek (férfi és nő egyaránt) van olyan korszaka, amikor laza, könnyed kapcsolatokra vágyik. Ettől még nem elsz rosz emebr és később lehet komoly kapcsoalta. Ez csak egy begyepesedett marhaság, hogy mindig végig kell járni a létrát(megismerkedés-csók-együttlét hónapokig-petting-szex), mert különben már baj van.

2011. jún. 14. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy rossz emberek,csak lehet,hogy már a sokadik laza kapcsolatuk és vmiért nekem az a tudat,hogy minden héten mást tömköd/minden héten más tömködi vagy csak szimplán,hogy eléggé könnyű préda..ez nekem visszataszító lenne. Nem vagyok egy prűd,szupererkölcsös szentfazék,de nálam a szex az nem csak egy kielégítendő szükséglet,sokkal több annál. Akit szeretek annyira,hogy lefeküdjek vele,azzal már mást is akarok csinálni és nehezen viselném,ha a partneremnek másra már nem is kellenék. Mindegy,lehet,hogy igazad van és ez csak az én begyöpösödött marhaságom,de hátha így megértitek,hogy a nőknél ez miért kizáró ok (hozzáteszem nem mindegyiknél). Meg azért is verem a nyálam itt ennyire,mert kicsit szomorúnak tartom,hogy tényleg erre van igény és hogy kevesebb esélye van annak,aki ennél komolyabban gondolkodik.
2011. jún. 14. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert ne csak arra, meg akkor kelljek neki..
2011. jún. 14. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes sok olyan férfit ismerek, akik szintén nem járnak össze csak úgy kettyinteni. Szóval akinek van némi intelligenciája, és nem a szex teszi ki az élete mindennapjait, az megvárja, amíg párja lesz, mert úgy teljes a szexualitás. A testi kielégülésre meg ott van az önkielégítés.
2011. jún. 15. 00:09
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt a sok baromságot! A csajok úgy tekintenek a szexre, mint valami teherre, amit csak szívességből tesznek.

Most jön itt mindenki az elsöprő szerelemmel és a kapcsolatokkal. És, aki nem szerelmes és nem is akar kapcsolatot és verje ki, mert különben elítéli a társadalom? Sokan vágynak pusztán szexre, de félnek, hogy megbélyegzik őket, főleg a nők.

Semmi rossz nincs a laza kapcsolatokban, ha a két fél előtte letisztázza a dolgokat.

2011. jún. 15. 00:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!