Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a legvisszataszítóbb ember akivel még önszántadból (anyagi motiváció nélkül) lefeküdnél?
ma 21:55-es Tényleg ő a csúcs. És komoly egy szívrohamért bevállalnád? Lehet az italba tenni egy bizonyos port, és ki sem derül ha volt szex. Hogy azért volt szívroham, mert ívott valamit.
Hazafi lány.
Lehet,hogy csak én vagyok ilyen sérült,de nekem nem jön össze ez a két dolog,hogy "visszataszító ember" & "lefeküdnék vele". Akivel lefeküdnék,az nem visszataszító.Aki meg visszataszító,azzal meg nem feküdnék le. Mi az,hogy "na jó,vele még lefeküdnék" ?:D
Nem kötözködés amúgy,de nálam ez tényleg nem így működik.
19/L
ma 23:09-es A többségnek undorító.
De örülök hogy nem mindenkinek. Komolyan.
Közben rájöttem, hogy ez mégsem lenne jó, mert akkor mártírrá válna, meg srácok példaképévé ("én is élvezés közben akarok meghalni...")
És ezt nem érdemli meg :D
Hazafi lány voltam megint :)
20/l
Lehet, hogy nem :D Mert azért mégis ciki, h megcsalná a feleségét.
De a mártír dolog miatt lehet... :) Nem tudom, de nekem mindenképp megérné :D :D :D
Márcsak az elégtétel miatt is.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!