Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetlen alkalommal lefekszem egy barátommal, akkor utána nagy az esélye, hogy rossz hatással lesz a barátságunkra?
ha letisztázod vele az elején, hogy ez csak egy alkalom akkor nem hiszem, hogy gond lenne belőle persze ha egyikőtöknek sincs épp senkije
barátság szerintem éppúgy megmarad, csak tényleg beszéljétek meg, hogy ez csak szex semmi több
Igen, nagy az esélye. Persze semmi sem biztos - de én a helyedben inkább nem kockáztatnám meg. Szexpartnert éppen lehet találni, ha nagyon akarsz, de BARÁTOT sokkal nehezebben...
Pedro
Mindig van következmény.
Gondolj bele, ha rossz lesz, akkor ciki lesz utána találkozni, és megszakad a barátság, ha meg jó, akkor az összezavar mindent.
Mi is így voltunk a legjobb barátommal. Előre megbeszéltük, hogy csak szex és más semmi. Aztán egyik után jött a másik, végül összejöttünk, és 3 éve együtt vagyunk...
tsz-tag
Barátot, vagy havert? Mert nem mindegy ám! Igazi barát nagyon kevés van. Haverból persze, minden sarkon akad tíz is... De ha jól értettem, a kérdezőnek ez a srác a BARÁTJA, és nem csak haverja.
Pedro
22:11
Mindenki a maga szerencséjének kovácsa... Azaz mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Én így érzem, ahogy leírtam. Természetesen lehet egyet nem érteni. :-D De ettől én még akkor is így érzem.
Pedro
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!