Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyi ideig tart egy női orgazmus?
Figyelt kérdés
másodpercek kérdése? Ilyenkor kb. hányszor húzódik össze a hüvely?
És ha már itt vagytok, erre is válaszoljatok légyszi: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..
2011. jún. 14. 20:16
2/10 anonim válasza:
Nekem ha magamnak csinálom (ami az elmúlt 4 évben kb 10szer esett meg...), akkor 5-10 másodperc, ha a barátom kényeztet orálisan, akkor 2-3 perc, de volt már, hogy több, mint 5 percig tartott. Hüvelyi úton sajnos egyelőre nem sikerült, de szorgosan gyakorlunk 3 éve :)
Még sose számoltam, hányszor húzódik össze az izomzat közben :D
20/L
3/10 anonim válasza:
Ez elég egyéni szerintem, és szitu illetve partnerfüggő is. volt rá példa, hogy néhány másodperc volt, de ha mondjuk aktus közben a nő eléri az orgazmust, de továbbra is stimulálva van, akkor akár hosszan is elnyúlhat, vagy több orgazmushullám is jöhet egymás után. hogy hányszor húzódik össze a hüvely ezalatt? Hát ez is egyénfüggő. Még én sem számoltam, de addig mindenképp lüktet, amíg maga az orgazmus tart.
5/10 anonim válasza:
5 perc orgazmus na persze... hogy a francba ne..
6/10 anonim válasza:
ja azalatt megnézek egy fél barátok köztöt a csajom meg közben ott vergődik mellettem? :DDD
7/10 anonim válasza:
5 perc,mi?persze....másnap fel se tudnék kelni az ágyból olyan izomlázam lenne...áááááááá, ezen hatalmasat röhögtem.Komolyra fordítva, kb. szerintem 5-10 mp
8/10 anonim válasza:
Hát nekem eddig a max. 30 mp volt kb.
9/10 anonim válasza:
De most őszintén? Ki az aki stopperral méri? Én még kb.-re se tudom, mert nem azzal foglalkozom, hogy milyen sokáig tart, hanem hogy milyen jó érzés :)
10/10 anonim válasza:
nekem 2-3 másodperc szokott lenni, de van, hogy 10 másodpercig tart... azt hittem meghalok.
de én nem vaginálisan érem el, azt nem szeretem :S :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!