Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyen egy szép punci? Forma?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Nektek majdnem mindenik szép úgy, ahogy van. De ha választani kéne, akkor húsos, nagy, esetleg kicsi kis-és nagyajkak, borotvált, természetes stb?
Képet is szívesen fogadok, koszi:)
2011. jún. 14. 20:03
1/24 tsz-tag válasza:
normáls méretü...ne legyen salis mert nem vagyok vega, szeretem ha olykor szőrösebb :D na nem dzsungel de érezzem olykor hogy nem egy 10 éves kislány
2/24 anonim válasza:
Én a vékony kicsi kártyaleolvasó szeretem,és a csikló kicsit kifigyel...:P
3/24 anonim válasza:
A nagy ajkak fedik a kicsit, azok nem lógnak ki. A nagy ajkak néha barnás színűek kivülről, na az nem túl esztétikus.
4/24 anonim válasza:
dodekaéder formáju, pamut szörzetü puncik
5/24 anonim válasza:
Barna duzzadt nagyajak engem beizgat, némelyik nőnél ha felizgul olyan lesz, látod annyi válasz ahány ember.
7/24 tsz-tag válasza:
még kártyaleolvasó xD én meg az usb csatlakozósat:D lejácca ám nekem az empé hármat
8/24 A kérdező kommentje:
De dilisek vagytok fiúk:) Köszönöm a válaszitokat:)
2011. jún. 14. 20:14
9/24 anonim válasza:
10/24 A kérdező kommentje:
A különösen szépet nem tudom megnyitni:( újralinkelnéd, ha megkérlek?
2011. jún. 14. 20:26
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!