Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Lefeküdnétek a haveroto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Lefeküdnétek a haverotok csajával ha ő kér rá titeket (mármint a csaj)?

Figyelt kérdés
Pasik! Lefeküdnétek a haverotok csajával ha ő kér rá titeket(mármint a csaj)? És nektek is bejön a csaj.
2011. jún. 14. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Majdnem volt ilyen...de kibírtam,mert a csaj egy kis ribanc,és fontosabb a barátság.
2011. jún. 14. 19:11
 2/16 Dymo ***** válasza:
60%
Nem,a barátság fontosabb. Max ha mind a ketten kérnének meg,hogy feküdjek le a csajjal :D
2011. jún. 14. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Mert annyira azért tisztelem azt a havert, hogy ezt nem teszem meg. Akkor se ha a haver kérne, hogy feküdjek le a csajával, mert akkor valami nagy agybaja van. Ha szakítanak, és ha utána nekem jön össze a csajjal, akkor rendben.
2011. jún. 14. 19:13
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

Rámehet a barátság.

Én annó jártam egy fiúval, lefeküdtem a legjobb haverjával..részegen(nem vagyok büszke rá). Aztán szétmentünk, egyikkel se lett semmi komolyabb. Most meg összejöttem(1 éve) a legjobb barátjukkal. Elég hülye sztori, de nincsmicsinálsz:P A 3. az életem párja, úgy érzem. Sajnálom, hogy nem vele jöttem össze először. Olyan ciki, mert egy társaságba járunk és én csak mind a 3 fiúnak bárgyúan vigyorgok, mintha semmi sem történt volna, közben mindenikkel voltam(mondom, már bánom) Ők nem tudnak egymsról, remélem nem is fognak, így megússza a barátságuk.

Szóval jól gondold át, ha nem is tudja meg a haverod, mindíg ott lesz a lelkiismeret, és valahányszor ránézel, eszedbejut, hogy mk.urtad a csaját..:(

L

2011. jún. 14. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Esélytelen. Inkább - bármennyire is nehéz - szólnék a havernak, hogy kivel is állt össze...
2011. jún. 14. 19:15
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok, pocsékul érzem magam mind3 fiú előtt:(
2011. jún. 14. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Megmondanám a havernak, hogy a csaja ezzel jött, és rá bízom, hogy ebből milyen következtetést von le és mit lép.
2011. jún. 14. 19:16
 8/16 A kérdező kommentje:
A fiúk árulkodósak : D
2011. jún. 14. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak becsületesek. Elég szomorú, ha ezt a szót te nem ismered.
2011. jún. 14. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

19:16

Ha igazán szemét a csaj, ő a következőt teszi mi után te visszautasítod. Megy a pasijához, a te barátodhoz, és elmondja neki hogy te őt meg akartad fektetni. Láttam már ilyet:S

2011. jún. 14. 19:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!