Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány évesen írattál fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen írattál fel először fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

És ha még tizenéves voltál (szóval nem 20-25) anyukáddal intézted vagy egyedül?

16/L

2011. jún. 14. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nos, épeszű nőgyógyász nem fogja neked felírni a tablettát, mert nem állt be. A tabletta így is elég változás a szervezetnek még akkor is, ha teljesen be van állva a ciklus, a felkészületlen szervezetet pedig kicsinálja. Mint írtam, nekem is azért lehetett felírni 16 évesen, mert már 6 éve teljesen beállt a ciklusom. Anyukádnak igaza van, jó lenne, ha látna nőgyógyász. Nyugodtan elmehetsz egyedül is, hiszen ha elég nagy vagy a szeretkezéshez, akkor elég nagy a nőgyógyászhoz is :)
2011. jún. 14. 18:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tuti anyu is jönni akarna, hogy a vizsgálat után beszélhessen az orvossal, hogy most akkor mi van ...

De amúgy akkor ezek szerint anyukám is rosszul gondolja a dolgokat,mert ő is abban az elképzelésben van, hogy kapnék gyógyszert.

2011. jún. 14. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:
De miért akar feltétlenül beszélni az orvossal? Anyukám is megkérdezte, hogy elkísérjen-e a dokihoz, és mondtam neki, hogy eszébe ne jusson... A nőgyógyásszal a kapcsolat nagyon intim, így is zavarban leszel, nem kell oda még egy kísérő is. Amúgy miért nem mondtad meg anyukádnak, hogy már élsz nemi életet? Mert így pláne el kell járnod a nőgyógyászhoz az évenkénti rákszűrés miatt.
2011. jún. 14. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:

17 évesen mentem és anyu nélkül.

22/L

2011. jún. 14. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
egyedül intéztem 18 évesen, nálunk az orvos nem is igen ir ki 17-18 alatt
2011. jún. 18. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
csak annak akinek 14 évasen nagyon kanos a barátja... Lsd első..
2011. jún. 18. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!