Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elélvez miért nem lankad le a farka?
Tapasztalatlan vagyok, ő a második férfi az életemben. Idősebb nálam és jóval tapasztaltabb.
Az első kapcsolatomban egyből lelankadt a barátom. Mostani párom pedig elélvez és ugyan ugy áll, mint izgalmi állapotban.
Ez miért van? Nem élvez el eléggé? Valamit rosszul csinálok?
Ha elélvez, és ejakulál, akkor elment és kész. Olyan nincs, hogy csak kicsit élvez el valaki...
Azért marad kemény a farka, mert nagyon felizgattad. Vagy mert már régóta nem volt szexben része. Vagy mert egyszerűen ilyen férfi... mindenki más és más.
Nem hiszem, hogy potencia növelőt szed. Fél éve vagyunk együtt és mindig ilyen.
És már egy csóktól felizgul, és ha elélvez kemény marad a farka.
Miért?
Komoly probléma miatt aggódsz, kedves kérdező! xD
Szerintem annyi a dolog nyitja, hogy ő ilyen és tovább bírja. Örülj neki legalább egy-egy elélvezés után nem kell neki idő, hogy újra készen álljon hanem tudja rögtön folytatni.
Szerencsére 2-3 menetig én is ilyen vagyok... Sajnos az én esetemben az első aránylag hamar elmegy de mivel a farkam kemény marad ebből a nő csak annyit érez, hogy én elélveztem de az akció folytatódik :)
köszi :D
Akkor nem aggódok. Ő sokáig bírja és nekem elég lenne 1 menet.
Csak érdekelt, hogy ez normális-e mert ilyet még nem tapasztaltam.
Elég lenne? Vagyis szeretnél még vagyis nincs gond, szóval irány a bolt és vegyél gumit vagy szedd be a gyógyszered vagy akárhogy is védekeztek és hajrá :)
Előző voltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!